Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε το μπικίνι που πρέπει κι εσύ να επιλέξεις το φετινό καλοκαίρι
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Φόρεσε το μπικίνι που πρέπει κι εσύ να επιλέξεις το φετινό καλοκαίρι

Εντάξει μπορεί να μην έχουμε όλες το κορμί της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, μπορούμε όμως να έχουμε το μαγιό της!

Δεν είναι ένα θα μου πεις αφού από τότε που ο καιρός «φόρεσε» τα καλοκαιρινά του η παρουσιάστρια της εκπομπής Pop Up, δεν έχει σταματήσει να ποζάρει με τα απίθανα μαγιό της.

Όμως αυτό το ένα το εντοπίσαμε και ναι, είναι αυτό που πρέπει όλες μας φέτος το καλοκαίρι να το φορέσουμε και να απολαύσουμε τα μπανάκια μας και την ηλιοθεραπεία μας. Πρόκειται λοιπόν για ένα κλασσικό μπικίνι σε σχέδιο που κάθε χρονιά η μόδα επιτάσσει.

Ποιο είναι αυτό; Όχι άλλο από το πλέον κλασσικό μπικίνι με animal print μοτίβο!

Είτε ολόσωμο, είτε μπικίνι μπορείς κι εσύ να το φορέσεις και να μαγνητίσεις τα βλέμματα.

Εξάλλου το animal print είναι ένα μοτίβο που εδώ και δεκαετίες κατέχει εξέχουσα θέση σε όλες τις πασαρέλες. Η Ηλιάνα το προτίμησε φυσικά σε μπικίνι ενώ την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με το αντίστοιχο παρεό.

Αν ακόμη έχεις τις αντιρρήσεις σου, δε μένει παρά το δοκιμάσεις και θα δεις πως είναι απαραίτητο για το φετινό καλοκαίρι!

Δες πώς το φόρεσε η Ηλιάνα και θα σε πείσει!

Κι επειδή μετά από αυτές τις φωνογραφίες σίγουρα θα αναρωτιέσαι πώς η Ηλιάνα διατηρεί αυτή τη θαυμάσια σιλουέτα;

Απλό… «Στις 6 το πρωί τρώω αβγά με ελληνικά παξιμάδια και ντομάτα. Μετά πίνω ελληνικό καφέ. Στις 10 θα φάω το τοστ μου με γαλοπούλα, τυρί και ντομάτα. Το μεσημεριανό μου περιλαμβάνει λαδερά, όσπρια, κρέας, ή ψάρι και σαλάτα. Θα φάω όσο θέλω, αρκεί να είναι υγιεινό. Το μεσημέρι τρώω και ψωμί, πατάτες ή ρύζι, ενώ το βράδυ κρατάω την πρωτεΐνη μόνο με σαλάτα», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved