Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα που θα συζητηθεί και οι αλλαγές που ανακοίνωσε για την εκπομπή της!
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Η ατάκα που θα συζητηθεί και οι αλλαγές που ανακοίνωσε για την εκπομπή της!

Η Ναταλία Γερμανού ολοκληρώνει την σεζόν της εκπομπής της "Καλύτερα δε γίνεται" και ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα δούμε από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορούν δημοσιεύματα τα οποία θέλουν τον Κώστα Τσουρό να κατευθύνετε προς Mega μεριά και προς τον ίδιο προορισμό και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Impact Talk της Τζένης Μπαλατσινού.

«Εγώ το μόνο που μπορώ να πω σαν παρουσιάστρια της εκπομπής είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Θα έχουμε κάποιες ανακατατάξεις και νέες αφίξεις. Εγώ δεν είμαι το κανάλι για να κάνω προτάσεις, τα κανάλια κάνουν τις προτάσεις. Εγώ το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι περάσαμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν και δημιουργική», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για όλους τους ανθρώπους και που θα φύγουν και που θα μείνουν. Τους αγαπώ ανεξαρτήτως επαγγέλματος γιατί δεν χαλάνε για τα… κανάλια οι φιλίες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από την πρωινή εκπομπή "Happy Day".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved