Σάκης Ρουβάς: «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Η ζωή παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις για εμένα»
Showbiz

Σάκης Ρουβάς: «Είμαι πιο ώριμος από ποτέ. Η ζωή παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις για εμένα»

Ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή την παρουσίαση του νέου του δίσκου που φέρει την υπογραφή του Φοίβου, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών και ήταν ιδιαίτερα εξομολογητικός.

Ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε τα νέα του τραγούδια μαζί με τον ΔΡΟΜΟ 89,8! Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς είναι «Στα Καλύτερά Του» και το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου το γιόρτασε παρέα με τους ακροατές του ΔΡΟΜΟΥ 89,8 σε μια ατμοσφαιρική βραδιά στο εμβληματικό Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας.



Περίπου 30 τυχεροί είχαν την ευκαιρία να δώσουν το παρόν στην private & exclusive παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του Σάκη Ρουβά «Στα Καλύτερά Μου» σε μουσική & στίχους του Φοίβου. Οι ακροατές μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα από την εταιρεία Spanos Luxury Cars, επίσημο Dealer Jaguar Land Rover.

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Φοίβος μίλησαν στον Δρόμο 89,8 και τη Ράνια Αντωνάκη για τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους, τη συνύπαρξη στο στούντιο 20 χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία, μοιράστηκαν στιγμές από τη διαδικασία των ηχογραφήσεων και αναφέρθηκαν και στο μήνυμα που θέλουν να περάσουν στον κόσμο μέσα από το τελευταίο single τους «Πάρε Με Αγκαλιά».

Αργότερα, ο Σάκης φωτογραφήθηκε με τους τυχερούς ακροατές του ΔΡΟΜΟΥ 89,8 οι οποίοι έλαβαν στα χέρια τους ένα υπογεγραμμένο αντίτυπο του δίσκου που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και σε φυσικό προϊόν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Ο νέος του δίσκος έχει τίτλο "Στα καλύτερά μου" και μετά από 19 ολόκληρα χρόνια συνεργάζεται ξανά με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Φοίβο.

Ο Σάκης Ρουβάς μιλώντας στις κάμερες των εκπομπών είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ξανασυναντιέμαι με τον Φοίβο μουσικά. Είχαμε κάνει άλλωστε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία με το προηγούμενο άλμπουμ μας και πολλά τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Η ζωή παίρνει πλέον άλλες διαστάσεις για εμένα, έχει άλλο νόημα, τη ζω πιο έντονα».

Ιδιαίτερα φειδωλός ήταν στις απαντήσεις του όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον για τα πρότζεκτς "The Voice" και "The Masked Singer".

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Happy Day.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved