Μαρία Ματσούκα: Η απίστευτη ατάκα που είπε στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της
Showbiz

Μαρία Ματσούκα: Η απίστευτη ατάκα που είπε στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της

Μαρία Ματσούκα - Θέμης Γιαννίτσας: Η γνωριμία, ο έρωτας και ο ερχομός του γιου τους που άλλαξε τα πάντα στο καθημερινό τους πρόγραμμα...

Την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία απολαμβάνει η Μαρία Ματσούκα η οποία πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η ίδια μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα με τον γιο της, δίνοντας τη νέα της συνέντευξη. Τι αποκάλυψε για τον άνδρα της ζωής της;

Πώς είναι αυτές οι 50 ημέρες στο σπίτι με το μωρό;

Είναι μια νέα ζωή. Είναι κάτι μαγικό. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω την ευλογία που ζω. Έβλεπα νέες μητέρες να μιλούν για τα μωρά τους και τις θεωρούσα κάπως υπερβολικές. Μέχρι που απέκτησα το δικό μου μωρό.Ποια είναι η πιο ωραία στιγμή της ημέρας σας; Όταν μας παίρνει ο ύπνος αγκαλιά. Όταν χαμογελάει. Ακόμη και όταν κλαίει, είναι τόσο χαριτωμένος που λιώνω.

Όνομα για το μωρό έχετε βρει;

Θα τον ονομάσουμε Ραφαήλ και το υποκοριστικό του θα είναι Ραφαέλο. Δεν το έχει κάποιος παππούς – γιαγιά, το επιλέξαμε γιατί μας άρεσε πολύ ως όνομα. Όταν μάλιστα εκ των υστέρων είδαμε από πού προέρχεται –είναι προστάτης των εμβρύων–, είχαμε έναν λόγο παραπάνω για να μείνουμε σταθεροί στην απόφασή μας.

Γνωρίζοντας τον σύζυγό σου, ήξερες εξαρχής ότι αυτός θα είναι ο πατέρας του παιδιού σου;

Όταν γνώρισα τον Θέμη, δεν είπα «αυτός θα είναι ο πατέρας του παιδιού μου», είπα όμως «αυτός θα είναι ο σύντροφός μου για πάντα». Τώρα πια ξέρω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μεγαλώσουμε το παιδί μας. Είναι ένας πολύ καλός και τρυφερός μπαμπάς.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved