Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Η νικήτρια του MasterChef 5 μιλά για την καθημερινότητα με τον σύντροφό της
Showbiz

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Η νικήτρια του MasterChef 5 μιλά για την καθημερινότητα με τον σύντροφό της

Μαργαρίτα Νικολαϊδη: Λίγες ημέρες μετά την μεγάλη της επιτυχία στο ριάλιτι μαγειρικής, πέρασε σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Την γνωρίσαμε ως παίκτρια του φετινού MasterChef η οποία μάλιστα ξεχώρισε από νωρίς για τις μαγειρικές της ικανότητες. Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη τα κατάφερε, φτάνοντας στην πρώτη θέση του ριάλιτι του Star.

Η αγάπη σου για τη μαγειρική πώς προέκυψε;

Από 14 ετών μου άρεσε να ανακατεύομαι με την κουζίνα, να δοκιμάζω νέες γεύσεις, να πειραματίζομαι. Οπότε όταν έφτασε η ώρα που τελείωνα το σχολείο και έπρεπε να δώσω εξετάσεις, είπα ότι θα πάω σε μια σχολή μαγειρικής.

Στο σπίτι μαγειρεύεις εσύ ή ο σύντροφός σου Χρήστος Καλομοίρης ο οποίος είναι ζαχαροπλάστης;

Και οι δύο. Ο Χρήστος φτιάχνει κυρίως γλυκά, προφιτερόλ, μπανόφι, cheesecake. Εκείνου του αρέσουν πολύ τα λαδερά, οπότε μέσα στην εβδομάδα θα του φτιάξω οπωσδήποτε φασολάκια ή μπριάμ.

Είναι αλήθεια πως όταν έφυγες από το σπίτι του MasterChef ο σύντροφός σου σου έκανε πρόταση γάμου;


Δεν έχει γίνει πρόταση γάμου. Ο σύντροφός μου μου έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι ως επιβράβευση όλων αυτών που κατάφερα. Είμαστε μαζί, είμαστε καλά, αλλά έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας για να παντρευτούμε. Είτε παντρευτούμε τώρα είτε σε δύο χρόνια, αυτό που έχει σημασία είναι ότι αγαπιόμαστε και θέλουμε να είμαστε μαζί.

Πηγή: Περιοδικό ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved