Φαίδρα Δρούκα: «Δεν είμαι καθόλου βαρετή μαμά. Έχω μια τρέλα»
Showbiz

Φαίδρα Δρούκα: «Δεν είμαι καθόλου βαρετή μαμά. Έχω μια τρέλα»

Ξεχωρίζει για το ταλέντο και το ήθος της. Έχει πρωταγωνιστήσει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, ενώ και η πορεία της στο θέατρο είναι αξιόλογη.

Είναι όμορφη, γλυκιά και μας έχει χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης. Η Φαίδρα Δρούκα μίλησε στο «Λοιπόν» για την προσωπική της ζωή, τον έρωτα, τον ρόλο της ως μαμά αλλά και τα μυστικά που κάνουν μια σχέση ανθεκτική στο χρόνο.

Είστε αρκετά χρόνια με τον σύζυγο σας. Τι είναι αυτό που κάνει μια σχέση να αντέχει στον χρόνο;
«Δύο πράγματα. Να εκτιμάς τον άλλον σε ουσιαστικά πράγματα και το χιούμορ. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην μιλάνε και οι δύο σε ένα ζευγάρι τη γλώσσα του χιούμορ. Παγώνω με αυτούς τους ανθρώπους. Λίγο τους φοβάμαι».

Πώς βιώνετε τον ρόλο της μαμάς;
«Τέλεια το βιώνω. Δεν είμαι καθόλου βαρετή μαμά. Έχω μια τρέλα, που το παιδί δεν το καταλαβαίνει, καθώς αυτό ξέρει, αλλά ένας φίλος του το εκτιμάει περισσότερο, γιατί δεν το έχει. Είμαι πολύ δοτική, του μιλάω πάρα πολύ, ίσως και περισσότερο από όσο πρέπει. Είμαι μια πολύ συναισθηματική μαμά, που κάποιες φορές χάνει την υπομονή της. Σκοτώνομαι και γίνομαι χίλια κομμάτια για να έχει αυτά που του αναλογούν, στο δικό μου πάντα μυαλό. Αυτό που με νοιάζει πιο πολύ από όλα, είναι να είναι ένα χαρούμενο παιδί».

Πώς περνάγατε τον χρόνο σας στην καραντίνα, καθώς ήταν κλειστά και τα σχολεία;
«Την καραντίνα την πέρασα δύσκολα! Λόγω της κατάστασης, είχε εξαφανιστεί από το σπίτι η μαμά μου, ο άντρας μου συνέχισε να δουλεύει κανονικά κι έλειπε όλη μέρα, επομένως μείναμε μόνοι με το παιδί, κλεισμένοι στο σπίτι. Δεν μπορούσα να πάω μόνη πουθενά, ούτε ένα κανονικό σούπερ μάρκετ. Ζορίστηκα πάρα πολύ. Ήταν τεράστια ανάσα όταν άνοιξαν τα σχολεία», λέει η ίδια στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved