Ελματζίογλου: «Έχουν υπάρξει στιγμές στη ζωή μου, που ένιωσα πως τίποτα δεν με εγκλωβίζει»
Showbiz

Ελματζίογλου: «Έχουν υπάρξει στιγμές στη ζωή μου, που ένιωσα πως τίποτα δεν με εγκλωβίζει»

Ο Κωνσταντίνος Ελματζίογλου είναι νέος και ταλαντούχος. Αγαπάει πολύ τη δουλειά του και ανυπομονεί να ξανά ανέβει στη σκηνή του θεάτρου.

Το καλλιτεχνικό μέλλον του ανήκει.

Ο Κωνσταντίνος Ελματζίογλου μίλησε στο «Λοιπόν» για τα επαγγελματικά του σχέδια, με ποιον ηθοποιό θα ήθελε να συνεργαστεί ενώ περίγραψε τι είναι αυτό που νιώθει κάθε φορά που ανεβαίνει στη σκηνή.

Ο Κωνσταντίνος Ελματζίογλου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Οι πετα­λούδες είναι ελεύθερες», σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, η οποία θα περιοδεύσει το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Πιστεύεις ότι δίνονται ευκαιρίες στη νέα γενιά ηθοποιών στον χώρο του θεάματος;

«Υπάρχουν περίοδοι που πιστεύω πως ναι και άλλες που είμαι πολύ αρνητικός. Προφανώς εξαρτάται κι απ' τη δική μου δραστηριότητα. Αν προσπαθήσω να απαντήσω με αντικειμενικότητα -όσο αυτό είναι εφικτό - τότε θα πω πως δίνονται, αλλά όχι στον βαθμό που πρακτικά θα μπορούσαν να δοθούν. Μπορώ να πω όμως πως παρατηρώ ότι σιγά σιγά μπαίνουν τα θεμέλια, ώστε σε βάθος χρόνου να δίνονται ίσες ευκαιρίες προς όλους»

Με ποιον ηθοποιό θα ήθελες πολύ να συνερ­γαστείς;

«Όταν ήμουν παιδί ήθελα να συνεργαστώ με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Μόνο! Πλέον σκέφτομαι και άλλους! Μιλώντας σοβαρά όμως, υπάρχουν τόσοι άξιοι και χαρισματικοί ηθοποιοί, νέας και παλαιότερης γενιάς, που ειλικρινά δεν μπορώ να ξεχωρίσω έναν συγκεκριμένο. Αυτό που επιθυμώ, είναι να καταφέρω να κάνω όσο γίνεται περισσότερες δουλειές, ούτως ώστε να συνεργαστώ με το μεγαλύ­τερο δυνατό ποσοστό αυτών των ανθρώπων».

Τι είναι αυτό που κάνεις κάθε φορά πριν βγεις στη σκηνή;

«Αυτοχαστουκίζομαι! Ελαφρώς. Εντάξει, γενικά επειδή ακόμα υπάρχει ένα ιδιαίτερο άγχος - το οποίο βέβαια δεν ξέρω αν θα φύγει ποτέ- προσπα­θώ να βρίσκω τρόπους να το αποβάλω. Συνήθως κάνω κάποιο ζέσταμα στο σώμα και συζητώ με τους συναδέλφους».

Τι αγαπάς πιο πολύ στη ζωή σου;

«Τους ανθρώπους, τα ζώα, τη θάλασσα και τα ταξίδια - που δεν έχω καταφέρει να πάω στον βαθμό που θέλω! Ηρεμώ και απολαμβάνω πολύ την επαφή και την επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους».

Τι είναι ελευθερία για εσένα;

«Νομίζω ότι δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα. Σίγουρα έχουν υπάρξει στιγμές στη ζωή μου, που ένιωσα πως τίποτα δεν με εγκλωβίζει, δεν με περιορίζει. Είναι μία περίεργη υπόθεση όμως το θέμα "Ελευθερίας", μέσα στα πλαίσια και τους ρυθμούς που ζούμε. Ως εκ τούτου κι εγώ ψάχνω μια απάντηση ή μια συγκεκριμένη λειτουργία απέναντι στις δεσμεύσεις που έχουμε με τους συνανθρώπους μας, με την κοινωνία και με τον κόσμο ολόκληρο», λέει ο ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved