Showbiz

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως η σύντροφος του Γιώργου Γεροντιδάκη δουλεύει στη σειρά και είναι κούκλα!

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Γιώργος Γεροντιδάκης ξεκίνησε τις καλοκαιρινές του διακοπές με τη σύντροφο του.

Στο πρόσωπο της Άσπας Κωνσταντοπούλου, η οποία κρύβεται πίσω από όλες τις απίθανες «μεταμορφώσεις» των ηρώων της σειράς, ο τηλεοπτικός «Μελέτης» βρήκε το άλλο του μισό.

Από την πρώτη στιγμή που διασταυρώθηκαν τα βλέμματα τους στα παρασκήνια των «Μελισσών», κατάλαβαν πως συνδέονται με μια δυνατή φιλία, με τον 32χρονο ηθοποιό να πολιορκεί στενά την καλλονή.

Η φιλία τους δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν δυνατό έρωτα και έτσι από το περασμένο καλοκαίρι είναι ζευγάρι. Πριν από μερικές μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στη Νάξο, όπου έριξαν τις βουτιές τους περνώντας παράλληλα μερικές ξένοιαστες στιγμές. Τα φιλιά και οι αγκαλιές ανάμεσα τους έδιναν και έπαιρναν, με τους κατοίκους του νησιού να γίνονται μάρτυρες ενός πραγματικά ερωτευμένου ζευγαριού.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Γιώργος δεν έκρυψε πως είναι ερωτευμένος, τονίζοντας πως θέλει να κρατά χαμηλό προφίλ στη σχέση του.

«Και είμαι ερωτευμένος, αλλά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Τι σημαίνει έρωτας, ένα συναίσθημα που το έχουμε εγκλωβίσει σε μια λέξη.

Αν σου περιγράψω πώς μπορεί να νιώθω για τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι, δεν θα είναι έρωτας αν δεν χρησιμοποιήσω αυτήν τη λέξη; Μου αρέσει αυτή την περίοδο της ζωής μου που ξυπνάω και θα δω δίπλα μου ένα φωτεινό πρόσωπο γιατί μπορώ στα 32 μου να αντιληφθώ την αγάπη, τη θέρμη και την κατανόηση του άλλου. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να έχεις έναν άνθρωπο να κοιτάς στα μάτια», έχει πει.

Πηγή: Λοιπόν

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved