Χρουσαλά: «Φαρμάκι» έσταξαν οι followers της – Της έκαναν bullying
Showbiz

Χρουσαλά: «Φαρμάκι» έσταξαν οι followers της – Της έκαναν bullying

Με αφορμή μια φωτογραφία της με μαγιό που πόσταρε στον λογαριασμό της η Σταρ Ελλάς 2003, Mαριέττα Χρουσαλά, σηκώθηκε... κύμα αρνητικών σχολίων εναντίον της

Κυρίως από γυναίκες, μέσω των οποίων τη συμβούλεψαν δημοσίως να προσέχει τον εαυτό της, καθώς -όπως τόνισαν- τη βλέπουν ανησυχητικά και επικίνδυνα αδυνατισμένη!

Ορισμένα από τα σχόλια ήταν άκρως επικριτικά, ακόμη και προσβλητικά για την πρώην παρουσιάστρια και σύζυγο του εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα, η οποία εδώ και μερικά χρόνια έχει βάλει τη δημιουργική υπογραφή της σε δική της σειρά με γυναικεία σανδάλια.

«Δώστε της, καλέ, καμιά τυρόπιτα να φάει» σχολίασε ειρωνικά κάποιος κάτω από το post, στο οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά αγναντεύει το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, καθώς βρίσκεται σε διακοπές με σκάφος κάνοντας, όπως κάθε καλοκαίρι διακοπές στα ελληνικά νησιά.

«Ανορεξία έχεις;» τη ρώτησε με αναίδεια follower της, ενώ μια άλλη, πιο ευγενική, τη συμβούλεψε: «Κοίτα τον εαυτό σου, γιατί πράγματι, κοριτσάκι μου, μοιάζεις σαν να μπήκες στο τριπάκι της νευρικής ανορεξίας. Φιλικά σ' το γράφω».


Γενικά τα περισσότερα σχόλια ήταν σε ύφος απαξιωτικό, τόσο πολύ που θα μπορούσε να μιλήσει κάποιος ακόμη και για bullying. «Κοίτα να βάλεις κανένα κιλό», «Είναι αποκρουστικό το θέαμα, sexty κιόλας... Πετσί και κόκαλο και στήθος 12χρονης!», «Κρίμα τόση ομορφιά να χάνεται, καλό θα ήταν να τρως λίγο», «Φάε, κούκλα μου, μην αρρωστήσεις».

Κι αυτά είναι μόνο λίγα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την εικόνα της στο Instagram τα οποία η Μαριέπα δεν έχει σβήσει, ούτε όμως έχει απαντήσει.

Το έκαναν βέβαια αντί γι' αυτήν κάποιες άλλες followers της, γράφοντας «η Μαριέπα κουκλάρα και κορμάρα» και προσθέτοντας ότι τα αρνητικά σχόλια περί ανορεξίας προέρχονται «από υπέρβαρες που τη ζηλεύουν».

Εμείς πάντως αν κάτι έχουμε να πούμε διαβάζοντας όλο αυτό είναι πως κάποια στιγμή πρέπει οι followers να σταματήσουν τα επικτιρικά σχόλια καθώς ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει στην πραγματικότητα.

Εξάλλου η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν πάντα αδύνατη και δεν χωρά κανένα περιθώριο σχολιασμού για το αν και κατά πόσο εκείνη θέλει να προσθέσει βάρος στη σιλουέτα της.

Μην ξεχνάτε εσείς που κράζετε, πως η Μαριέττα ήταν μοντέλο κι επίσης είναι πλέον μαμά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved