Μαντώ Γαστεράτου: Tο απίθανο κορμί της μετά τη γέννηση του γιου της - Τα διατροφικά της tips!
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Tο απίθανο κορμί της μετά τη γέννηση του γιου της - Τα διατροφικά της tips!

Η Μαντώ Γαστεράτου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, αφού οι αναλογίες της ήταν και παραμένουν τέλειες!

Παρόλο που πλέον το πρόγραμμα τη είναι περισσότερο φορτωμένο, αφού έχει γίνει μητέρα, συνεχίζει να φροντίζει τη φυσική της κατάσταση και δεν παραμελεί ποτέ τον εαυτό της. Λατρεύει τη γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της, έτσι εξηγείται και το καλλίγραμμο σώμα της!

Τι καλύτερο από το να ακολουθήσουμε κάποια από τα διατροφικά της tips; Η Μαντώ Γαστεράτου δεν ξεχνά ποτέ να φάει πρωινό και αυτό πρέπει να κάνουμε όλοι μας!

Ωστόσο, σήμερα οι περισσότεροι έχουμε μία πολυάσχολη ζωή με αποτέλεσμα πολλές φορές να παραλείπουμε το πρωινό. Η παλιά παροιμία "Το πρωί τρώγε σαν βασιλιάς, το μεσημέρι σαν άρχοντας και το βράδυ σαν ζητιάνος" είναι ολόσωστη!

Έπειτα από τη "νηστεία" της νύχτας το πρωινό "εφοδιάζει" τον οργανισμό μας με την απαραίτητη ενέργεια για να ξεκινήσουμε μία παραγωγική ημέρα!

Μερικές Υγιεινές Επιλογές Πρωινού:
Γάλα ή Γιαούρτι Χαμηλών Λιπαρών με Δημητριακά Ολικής Άλεσης
Γάλα ή Γιαούρτι Χαμηλών Λιπαρών & 1 Φέτα Ψωμί Πολύσπορο με
Βούτυρο και Μέλι ή Μαρμελάδα
1 Ποτήρι Γάλα Χαμηλών Λιπαρών & 1 Φέτα Ψωμί Σικάλεως με
Ταχίνι, Μέλι, Μπανάνα
1 Ποτήρι Φρέσκος Χυμός Πορτοκάλι & 1 Τοστ με Τυρί Χαμηλών Λιπαρών και Γαλοπούλα

Καφές & Γυμναστική
Πριν την προπόνηση της, η Μαντώ Γαστεράτου προφέρει πάντα στον οργανισμό της έναν καφέ! Η κατανάλωση καφέ, μία ώρα πριν αρχίσουμε οποιαδήποτε μορφή σωματικής άσκησης, ενισχύει τα επίπεδα εγρήγορσης και ενέργειας μας, ενώ μας κάνει να νιώθουμε λιγότερο κουρασμένοι.

Όλα αυτά οφείλονται στο διεγερτικό που ονομάζεται καφεΐνη. Επίσης, ο καφές μας βοηθά να κάψουμε λίπος, αφού ενισχύσει το μεταβολικό ρυθμό κατά 3-11%. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που η καφεΐνη περιέχεται πλέον σε όλα τα εμπορικά σκευάσματα καύσης λίπους. Ακόμη, αυτή η ουσία διεγείρει το νευρικό μας σύστημα και αυξάνει τα επίπεδα αδρεναλίνη στο αίμα μας με αποτέλεσμα να αντέχουμε περισσότερο στην έντονη σωματική άσκηση!

Επομένως, πριν ξεκινήσετε το πρόγραμμα γυμναστικής σας, απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ, χωρίς κανέναν δισταγμό!

Πηγή: Περιοδικό Eγώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved