Showbiz

Με το ίδιο μαγιό πέρσι και φέτος η Λενιώ αλλά τόσο διαφορετικό μετά την απώλεια κιλών

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς η Λενιώ έφτιαξε βαλίτσες και όπου φύγει φύγει - Οι φωτογραφίες με το ίδιο μαγιό

Και μπορεί οι φωτογραφίες από τις κοινές της διακοπές με τον Λάμπρο να έχουν γίνει viral, ωστόσο παρατηρήσαμε κάτι που μας έκανε τρομερή εντύπωση!

Είναι τελικά τόσο απλή και χαλαρή η Μαρία Κίτσου που παρά τη μεγάλη αναγνωρισιμότητα που της χάρισε η σειρά διατηρεί ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Τώρα θα σκεφτείς «αυτό το παρατήρησες από το γεγονός ότι φόρεσε το ίδιο μαγιό με πέρσι;». «Ναι», είναι η απάντηση αν σκεφτεί κανείς πως τόσες και τόσες επώνυμες όταν πάνε για διακοπές, λανσάρουν τα μαγιό της.

Η Μαρία Κίτσου όμως κάνει πάντα τη διαφορά και επιλέγει να είναι ταπεινή και λιτή.

Όμως δεν θα σταθούμε μόνο στο γεγονός ότι επέλεξε και φέτος να φορέσει το ίδιο μαγιό, αλλά και στο γεγονός ότι φέτος πάνω της, μετά την μεγάλη απώλεια των κιλών, δείχνει διαφορετικό!

«Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά». Όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια μέσω Instagram για να μην τρελαθεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας έκανε ελλειπτικό, το μηχάνημα γυμναστικής που είχε στο σπίτι της, το οποίο σε συνδυασμό με λίγο πιο προσεκτικό φαγητό την βοήθησε να μεταμορφωθεί.

Εξάλλου, με τις εξαντλητικές ώρες δουλειάς είχε παραμελήσει τη διατροφή της, και αυτή η παύση την βοήθησε να ελέγξει και πάλι το φαγητό της.

Δες την στη gallery

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved