Γνωστή Ελληνίδα γέννησε πριν ένα μήνα το δεύτερο παιδί της και θα εκπλαγείς με το κορμί της
Showbiz

Γνωστή Ελληνίδα γέννησε πριν ένα μήνα το δεύτερο παιδί της και θα εκπλαγείς με το κορμί της

Γνωστή Ελληνίδα γέννησε πριν ένα μήνα και θα εκπλαγείς με το κορμί

Μπορεί να γέννησε πριν ένα μήνα το δεύτερο παιδί της, όμως έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Την είδαμε και… πάθαμε πλάκα μέσα σε ένα μήνα πράγματι επανήλθε στη φόρμα της!

Η γνωστή Ελληνίδα η οποία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 16 Μαΐου με εντατική γυμναστική και υγιεινή διατροφή κατάφερε να μας εντυπωσιάσει με τις αναλογίες της.

Κατάφερε να μπει και πάλι στα ρούχα της σε χρόνο dt!

Μετά τη δεύτερη γέννα – όπως και στην πρώτη - ξεκίνησε να προσέχει τη διατροφή της! Δεν υπάρχει μέρα που να μην φάει σωστά… Καθημερινά γυμνάζεται και τρέχει προσπαθώντας να χάσει όλα τα παραπανίσια κιλά!

Η γυναίκα του γνωστού ηθοποιού έχει τέλειες αναλογίες ένα μήνα μετά τη γέννηση της κόρης τους και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στο instagram της είναι η μία πιο εντυπωσιακή από την άλλη.

Ο λόγος για την Βίβιαν Δράκου, τη γυναίκα του Θανάση Πατριαρχέα, που έχουν αποκτήσει δύο πανέμορφες κόρες και ένα μήνα μετά τον δεύτερο τοκετό, ποζάρει με αθλητικά ρούχα και μας αφήνει άφωνους!

Ο Θανάσης Πατριαρχέας λίγο πριν γεννήσει η γυναίκα του το δεύτερο κοριτσάκι τους, είχε πει: «Χαρά μεγάλη ξανά και ανυπομονησία. Θέλουμε πολλά παιδιά. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται.»

Και ο ηθοποιός είχε αναφέρει ότι δεν το ανακοίνωσαν νωρίτερα, μιας και η δεύτερη εγκυμοσύνη της Βίβιαν ήταν δύσκολη. Συγκεκριμένα είχε δηλώσει: «Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δε θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε πως θα πάνε όλα καλά. Είναι και το δεύτερο μωρό κοριτσάκι. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε δεύτερο παιδί….»!

Δείτε στην παρακάτω gallery την Βίβιαν Δράκου ένα μήνα μετά τη δεύτερη γέννα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved