Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκα στα Γιάννενα
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Το ταξίδι της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκα στα Γιάννενα

Η Λιλίκα Μαντζίκα, η πεθερά της Ελένης Μενεγάκη, έκανε το πρώτο της ταξίδι μετά την καραντίνα.

Η κυρία Λιλίκα Μαντζίκα ταξίδεψε στα Γιάννενα τα οποία υπεραγαπά και παρόλο που σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται, αυτή τη φορά έκανε τη διαφορά και ανήρτησε μία φωτογραφία από ένα μαγαζί που πωλούσε παλιά αντικείμενα και… την εντυπωσίασε.

Φυσικά από τους πρώτους που έσπευσαν να της πατήσουν like ήταν η… Ελένη Μενεγάκη με την οποία έχει άριστες σχέσεις.

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, η οποία λατρεύει το απέραντο γαλάζιο ως συνήθως δημοσιεύει μαγικές φωτογραφίες στο Instagram της που απεικονίζουν τα καταγάλανα νερά του τόπου της, του αγαπημένου της νησιού, την Άνδρο και η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά ξετρελαίνεται με τις εικόνες της! Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, έχει άριστες σχέσεις με την πεθερά της. H Eλένη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και πολλές φορές σχολιάζει τις φωτογραφίες της κυρίας Λιλίκας στο instagram της.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου εμπνέεται από τις θάλασσες της Άνδρου και τις φωτογραφίζει… αυτή τη φορά όμως μας εξέπληξε αφού δημοσίευσε φωτογραφία από το ταξίδι που έκανε στην Άνδρο.

Δείτε την παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved