Big Brother: Τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή;
Showbiz

Big Brother: Τι κάνει σήμερα η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, Αφροδίτη Γεροκωνσταντή;

Big Brother: Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς παίκτριες του ριάλιτι κοινωνικού πειράματος του ΣΚΑΪ. Πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα η κατά κόσμον Ντίντι;

Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, "Big Brother".

Η γλυκιά πρώην παίκτρια ζει στο κέντρο της Αθήνας και έχει δημιουργήσει το δικό της διαδικτυακό κανάλι στο Youtube και έχει τεράστια επιρροή στη νεολαία μέσα από την πλατφόρμα κοινωνικής Tik Tok.

Εκεί κάνει χιουμοριστικά βίντεο με συμπεριφορές ανθρώπων και αν κάνεις μια βόλτα στον λογαριασμό της στο Tik Tok θα κλάψεις... από τα γέλια. Επιπλέον έχει βάψει τα μαλλιά της ροζ και η αλήθεια είναι ότι της αρέσουν πολλοί οι αλλαγές και δε φοβάται να πειραματιστεί με την εμφάνισή της.

Διατηρεί ακόμα επαφές και σχέσεις με κάποιους από τους πρώην συμπαίκτες της, όπως την Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά με τους οποίους έκανε παρέα και εντός σπιτιού στο Big Brother.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή "χτίζει" την δική της καριέρα στο Internet και στα social media και ένα από τα κύρια θέματα που ασχολείται είναι το body shaming, ειδικότερα στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved