Survivor: Τριαντάφυλλος: «Η γυναίκα μου μου είπε όταν γύρισα “Δεν ξέρεις τι πέρασα όσο έλειπες”».
Showbiz

Survivor: Τριαντάφυλλος: «Η γυναίκα μου μου είπε όταν γύρισα “Δεν ξέρεις τι πέρασα όσο έλειπες”».

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε στο After Dark και μίλησε για την εμπειρία του στο παιχνίδι, για το πώς γνώρισε τη γυναίκα του Δήμητρα, τι ήταν αυτό που του είπε πρώτο απ' όλα όταν επέστρεψε αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. 

Ο τραγουδιστής, με ειλικρίνεια μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο: «Αποφάσισα να πάω για ένα στοίχημα με τη Δήμητρα. Της είπα για την πρόταση και μου λέει δεν θα αντέξεις ούτε μια βδομάδα. Μου γύρισε το μυαλό και είπα θα πάω και μπορεί να λείψω 4-5 μήνες. Στις 2 μέρες έκλαιγα στην Ελευθερία και τον Άλεξ και έλεγα δώστε με, είπα η Δήμητρα έχει δίκιο. Η υγρασία και το ξύλο που κοιμάσαι κάτω είναι απίστευτο. Δεν περίμενα να είναι έτσι, έχασα 21 κιλά και όταν στην ένωση με είδα στον καθρέφτη είχα πει σε όλους θέλω να φύγω, φοβήθηκα».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Θα πήγαινα στο Survivor ακόμα κι αν δεν υπήρχε η πανδημία. Εγώ δεν περίμενα ότι θα κάτσω μισό χρόνο. Στρατηγική στο παιχνίδι δεν είχα ποτέ, ήμουν ο εαυτός μου. Στρατηγική έκανα μια φορά και το δήλωσα σε όλους μπροστά. Τότε στο παιχνίδι ασυλίας με τον Σάκη. Γίναμε κάτι παραπάνω από φίλοι. Τα παιδιά ήταν αθλητές, προσπαθούσα, στον στόχο ήμουν καλός και γρήγορος στην ευθεία».

Δεν έκρυψε ότι πέρασε και αρκετά δύσκολα κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor: «Δεν μπορείς να κλάψεις ψεύτικα. Γενικά έχω γίνει πολύ χαζούλης. Συγκινούμαι πολύ εύκολα. Μου έκαναν παρέα οι σαύρες στο παιχνίδι. Πρώτη φορά που με στήριξε ο κόσμος είπα ok, τη δεύτερη το ίδιο, την τρίτη το ίδιο. Και να έμπαινα ξανά το ίδιο θα ήμουν. Ήμουν ο πραγματικός μου εαυτός. Δεν περίμενα αυτή την υποδοχή από τον κόσμο και την αγάπη. Μου λένε κάτσε να φας. Είχα πάει στο Πόρτο Ράφτη εκεί που τρώμε σουβλάκια με τον Νικόλα τον γιο μου και ήρθαν όλα τα παιδιά και μου έφεραν όλο το μαγαζί».

Φυσικά η αγάπη που του έδειξε ο κόσμος ήταν κάτι που δεν περίμενε. Όπως σχολίασε: «Μου λένε ότι με αγαπάνε γι' αυτό που είμαι. Αυτό με συγκινεί. Θέλω να πω σε όσους μου στέλνουν μηνύματα αρνητικά, εύχομαι τα καλύτερα σε όλους. Μου έχουν στείλει να πάθω καρκίνο, να πάθω αυτό και εκείνο. Νομίζω πως ό,τι είναι να πάθω θα το θέλει ο Θεός, όπως έγινε με τον πατέρα μου όταν ήμουν 15 χρονών, ήρθε να με ακούσει που τραγούδαγα, με γύρισε σπίτι και μετά έχασα τον μπαμπά μου σε δυστύχημα. Καλό είναι να ευχόμαστε καλά πράγματα στους άλλους γιατί κάποια στιγμή θα μας το ανταποδώσει ο Θεός».

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια: «Έχω υπογράψει με τον κ. Τσακουμάκο, τα έχουμε βρει σε όλα και όποιος και να είναι, είναι υπέροχοι καλλιτέχνες με καριέρες. Δεν έχω υπογράψει σε πιο κέντρο θα είμαι στο Κέντρο Αθηνών ή το Estate. Θα είμαι και με συνεργασία έκπληξη».

Όσο για την παρεξήγηση με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο J2US ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε: «Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Κοκλώνη και είναι ο τελευταίος που μίλησα πριν φύγω και μου είπε πήγαινε. Υπήρξε μια παρεξήγηση αλλά λύθηκε. Εγώ της εύχομαι να είναι καλά και ό,τι καλύτερο. Μου έστειλε ένα μήνυμα, αλλά δεν έχω προλάβει να απαντήσω, συγγνώμη.»

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο πώς γνώρισε τη γυναίκα του: «Με τη Δήμητρα γνωριστήκαμε τυχαία. Έμενα στη Βάρκιζα και είχε ένα καφέ από κάτω και μου έστειλε ο Χρήστος Μαυρίδης να πάω να του κάνω παρέα. Λέω δεν έρχομαι και επέμενε. Τελικά πήγα, πάω τουαλέτα και ακούω κάτι γέλια από κάτι κορίτσια. Λέω πιο σιγά και πετάγεται η μία και λέει “ο Νίνο”. Ποιος Νίνο λέω αυτός είναι ψηλός. Μιλήσαμε στο διάδρομο, η Δήμητρα δεν μίλαγε, δεν μου έδωσε καμία σημασία, τη ρώτησα το όνομά της, μου έκανε εντύπωση η σεμνότητα και η γλυκύτητά της. Δεν με ήξερε. Η πρώτη κουβέντα που της είπα ήταν “εσένα θα σε παντρευτώ”. Μου απάντησε “αυτός είναι τρελός”. Της έδωσα το τηλέφωνό μου και της είπα να με πάρει όποτε θέλει. Πήγαμε για ένα φαγητό και στο πρώτο ραντεβού έφερε τη μαμά της, τη θεία, ξαδέρφια, ήμασταν 8-9 άτομα. Έφυγε για εξωτερικό, μιλάγαμε στο τηλέφωνο, ήταν δύσκολο παιδί. Μετά από 3 χρόνια έρχεται στο μαγαζί, στο καμαρίνι με μια φίλη της και της λέω γιατί με παιδεύεις; Και πετιέται η φίλη της και λέει “που ξέρεις μπορεί να έχει άλλον”. Μετά το δεύτερο πρόγραμμα ήρθε και με φίλησε και από τότε είμαστε μαζί 15 χρόνια. Είναι χαμηλών τόνων και δεν θέλει να προβάλλεται. Μου είπε όταν γύρισα “Δεν ξέρεις τι πέρασα όσο έλειπες”».

Όσο για τους λόγους που μπορεί να κάνουν το ζευγάρι να τσακωθεί, ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε: «Της αρέσει η τελειότητα και είναι πολύ σοβαρό παιδί. Με κρατάει πολύ. Με έχει σώσει από πολλά. Με έβαλε σε έναν σωστό δρόμο, ήμουν τσαπατσούλης σε όλα. Είναι η γιατρός της ζωής μου. Το παιδί μου με κάνει ό,τι θέλει. Η πιο δύσκολη μέρα μου στο Survivor ήταν 14 Απριλίου που είχε το παιδί μου γενέθλια και εγώ ήμουν στην καλύβα. Ούτε το φαγητό ήταν, ούτε οι συνθήκες».

Επίσης, ο γνωστός καλλιτέχνης παραδέχτηκε δημόσια ότι έχει ζηλέψει τον Αντώνη Ρέμο για ένα τραγούδι που έχει ερμηνεύσει στο παρελθόν και έγινε τεράστια επιτυχία.

Δείτε τι αποκάλυψε για το θέμα στο παρακάτω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved