Μανώλης Λιδάκης: Εγκαταλείπει την Αθήνα μετά από 35 χρόνια! Γιατί επιστρέφει εκεί που γεννήθηκε;
Showbiz

Μανώλης Λιδάκης: Εγκαταλείπει την Αθήνα μετά από 35 χρόνια! Γιατί επιστρέφει εκεί που γεννήθηκε;

Μετά από μία λαμπρή πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, ο Μανώλης Λιδάκης πήρε μία πολύ μεγάλη απόφαση για τη ζωή του κάνοντας μία ριζική αλλαγή.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook στους διαδικτυακούς του φίλους, αποφάσισε να επιστρέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Εκεί άρχισε να ασχολείται με τη μουσική και μόλις στα εννέα του χρόνια, άρχισε τις μουσικές του σπουδές στην κιθάρα, τα πνευστά και στη θεωρία της μουσικής. Ανέβηκε στην Αθήνα το 1982 όπου έλαβε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή "Να η Ευκαιρία", ενώ υπέγραψε και το πρώτο του συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρία.

"Στην Κρήτη είχαμε ένα γκρουπάκι και τραγουδούσαμε. Σε μια ταβέρνα, λοιπόν, -κάτι τέτοιο ήταν- μου ζήτησαν να τραγουδήσω μερικές μέρες. "Αν μπορείς να μας εξυπηρετήσεις", μου είπαν. Πήγα την πρώτη βδομάδα και στο τέλος τούς είπα "Εντάξει, αρκετά ήταν, να σταματήσω τώρα". "Ούτε να το σκέφτεσαι", ήταν η απάντηση. "Σου δίνουμε τα διπλά για μια ακόμα εβδομάδα". Και συνέχισα να τραγουδάω. Όταν τελείωσε και η δεύτερη εβδομάδα, πάω και τους λέω "Να σταματήσω τώρα". Με τούτα και με κείνα βρέθηκα στην Αθήνα για να κάνω συμβόλαιο με τη Minos. Μου είπαν "Θα πας και στην τηλεόραση, στο "Να Η Ευκαιρία". Είναι εκεί και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Κατσαρός". Και πήγα" είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλιότερα ο καλλιτέχνης, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε να ασχολείται με το ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο. Τώρα ο Μανώλης Λιδάκης αποφασίζει να κάνει μία ριζική αλλαγή στη ζωή του, αφού εγκαθίσταται στο Ηράκλειο που τόσο πολύ αγαπά.

Ο ίδιος έγραψε στο μήνυμά του στο Facebook:

«Γεια και χαρά σας αγαπημένοι φίλοι. Mετά από 35 χρόνια μακριά από το σπίτι και την οικογένειά μου, αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να επιστρέψω εκεί που γεννήθηκα. Tο πότε και αν επιστρέψω στην Aθήνα δεν το γνωρίζω. Aπό εδώ πλέον θα εργάζομαι δισκογραφικά…

Έχουμε όλα τα μέσα και μουσικούς υψηλού επιπέδου. Eυχαριστώ την Aθήνα για όλα αυτά που μου πρόσφερε. Τελειώνω σύντομα ένα single και σας το αφιερώνω".

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved