Χριστίνα Μπόμπα: Μας ξεναγεί στο στολισμένο δωμάτιό της λίγο πριν την έξοδο από το μαιευτήριο!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Μας ξεναγεί στο στολισμένο δωμάτιό της λίγο πριν την έξοδο από το μαιευτήριο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα απέκτησαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους και όπως είναι φυσικό είναι τρισευτυχισμένοι! 

Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (23/6) η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τα μωρά της. Η στιγμή που το ζευγάρι λαχταρούσε τόσο πολύ έφτασε και η ευτυχία τους δεν περιγράφεται.

Λίγες ώρες πριν η Χριστίνα Μπόμπα ανήρτησε την πρώτη της φωτογραφία αγκαλιά με τις κορούλες της, γράφοντας χαρακτηριστικά: "Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί!
Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς.
Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!".

Η γλυκιά μανούλα και influencer μετά το πρώτο post μας ξενάγησε στο γεμάτο δώρα και λουλούδια δωμάτιο του μαιευτηρίου και έγραψε: «Τόσο ροζ παντού».

Η Χριστίνα Μπόμπα πλέει σε πελάγη ευτυχίας και η χαρά της δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ίδια στις ιστορίες του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved