Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση στην ερώτηση για τον χωρισμό της από το Snik που δεν περιμέναμε!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση στην ερώτηση για τον χωρισμό της από το Snik που δεν περιμέναμε!

Στα Mad Video Music Awards 2021 βρέθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, στην Τεχνόπολη, το βράδυ της Παρασκευής (25/6) στη Τεχνόπολη και ήταν απαστράπτουσα!

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια της εκπομπής Pop Up έκλεψε τις εντυπώσεις και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας των παπαράτσι.

Μάλιστα, αυτή η έξοδός της αποτελεί την πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό της από τον γνωστό τράπερ, Snik.

Η Ηλιάννα Παπαγεωργίου όπως ήταν αναμενόμενο ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους στο κόκκινο χαλί των βραβείων για το τηλεοπτικό της μέλλον, τη νέα κριτή στο GNTM 4 αλλά και την προσωπική της ζωή.

Για το τηλεοπτικό της μέλλον, η ίδια είπε: «Δεν είμαι των παρασκηνίων, αλλά των προσκηνίων. Το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι ανυπομονώ να τελειώσουμε και να κάνουμε μια παύση για διακοπές. Μαγιό, παραλίες, άμμος, θάλασσα και μετά θα γίνουν όλα».

Για την νέα κριτή του GNTM, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου σχολίασε: «Είναι ένα κορίτσι που γνωριζόμαστε χρόνια. Έχει κάνει την πορεία της, μια χαρά θα τα πάει. Το κανάλι και η παραγωγή ξέρουν πολύ καλά. Δεν είμαστε φίλες, αλλά γνωστές. Έχει διαφορά».

Τέλος, όσον αφορά τον χωρισμό της από τον Snik, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε με ξεκάθαρο τόνο: «Όλα καλά, πώς με βλέπεις; Μόλις έφτασα στα Mad, δεν έχω δει κανέναν. Μπορεί ένας χωρισμός να ανανεώσει έναν άνθρωπο και μια νέα σχέση μπορεί, αλλά και ένας γάμος και μια οικογένεια».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή "Έλα Χαμογέλα".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved