Κώστας Καζάκος: «Η Τζένη Καρέζη ήταν ένα άτομο που με γέμισε και περάσαμε 26 χρόνια μαζί»
Showbiz

Κώστας Καζάκος: «Η Τζένη Καρέζη ήταν ένα άτομο που με γέμισε και περάσαμε 26 χρόνια μαζί»

Ο Κώστας Καζάκος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού "Καλύτερα δε γίνεται".

Ο επιτυχημένος ηθοποιός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη Τζένη Καρέζη αλλά και στα παιδικά του χρόνια. Επιπλέον, ο Κώστας Καζάκος αποκάλυψε πως δεν είχε σκοπό να γίνει ηθοποιός, αλλά φιλόλογος.

Για την αείμνηστη Τζένη Καρέζη, ο ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Έγινε αφορμή να γνωριστώ με ένα άτομο που με γέμισε τότε και περάσαμε 26 χρόνια μαζί και στο θέατρο και στον κινηματογράφο και κοινή ζωή και κάναμε ένα παιδί. Ήταν μία πληρότητα».

Όσο για το πώς τον κέρδισε η ηθοποιία, ο ίδιος αποκάλυψε: «Δεν είχα το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός. Τυχαία ήταν η κατάληξή μου. Από πολύ μικρός ήταν το όνειρό μου, διάβαζα κι έγραφα πριν ήθελε πιστοποιητικό κοινωνικών φρονημάτων από την ασφάλεια κι εγώ δεν μπορούσα να το έχω γιατί ήμασταν κυνηγημένοι, ο πατέρας μου ήταν ήδη σε εξορία. Αυτό που έπεσε το ρολό κι έκλεισε η πορτάρα στα Προπύλαια δεν έχει φύγει ποτέ. Ήταν βασανιστικό πολύ».

Τέλος για την υποτιθέμενη κόντρα του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ο Κώστας Καζάκος θέλοντας να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, τόνισε: «Καμία κόντρα δεν υπήρχε. Δεν είχαν κοινό τόπο σε τίποτα μόνο που ήταν συμμαθήτριες στο Εθνικό».

Δείτε τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved