Ειρήνη Φαναριώτη για καταγγελίες: «Δεν θα επέτρεπα να γίνει το οτιδήποτε μπροστά μου»
Showbiz

Ειρήνη Φαναριώτη για καταγγελίες: «Δεν θα επέτρεπα να γίνει το οτιδήποτε μπροστά μου»

Η Ειρήνη Φαναριώτη, η οποία συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του Alpha "Έλα στη θέση μου" σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τον τελευταίο καιρό.

Η επόμενη χρονιά τι θα φέρει στην επαγγελματική ζωή σου;

Αν όλα πάνε καλά και ανοίξουν τα θέατρα, θα σκηνοθετήσω τη νουβέλα του Γιάννη Μακριδάκη «Η δεξιά τσέπη του ράσου» που θα παρουσιαστεί στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου.

Αυτήν τη χρονιά ανδρώθηκε το ελληνικό κίνημα του me too. Βίωσες ποτέ εργασιακό εκφοβισμό ή ήρθες αντιμέτωπη με οποιουδήποτε είδους βία στη δουλειά;

Όχι. Είμαι πολύ τυχερή και τα δέκα χρόνια που βρίσκομαι στη δουλειά έχω κάνει συνεργασίες με πολύ αξιόλογους ανθρώπους. Δεν έχω υπάρξει ούτε θύμα αλλά ούτε και μάρτυρας τέτοιων συμπεριφορών. Αν συνέβαινε, ομολογώ πως δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχη. Δεν θα επέτρεπα να γίνει το οτιδήποτε μπροστά μου. Ευτυχώς δεν είχα κάποιο τέτοιο βίωμα ως τώρα.

Θεωρείς ότι θα αλλάξουν τα δεδομένα σε αυτό το κομμάτι μετά τη σωρεία των αποκαλύψεων από τους συναδέλφους σου;

Το ελπίζω. Οι άνθρωποι θα είναι πολύ πιο προσεκτικοί πια στις συμπεριφορές τους απέναντι στους συνεργάτες τους. Ο σεβασμός και η ευγένεια πρέπει να αποτελούν βασικά συστατικά μιας δουλειάς.

Παρουσιάζεις μια φιλοζωική εκπομπή στο ΥοuΤυbe. Τι σε ώθησε να το κάνεις; Η αγάπη σου για τα ζώα και η ανάγκη σου να κινητοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους στον αγώνα για την προστασία των κακοποιημένων και των αδέσποτων;

Ναι. Θέλω να ευαισθητοποιήσω τους ανθρώπους, στο μέτρο που μπορώ, όσον αφορά το θέμα της κακοποίησης και της εγκατάλειψης ζώων. Ενώ οι περισσότεροι είμαστε αρκετά φιλόζωοι, δύσκολα μπαίνουμε στη διαδικασία να βοηθήσουμε ή να προστατεύσουμε ένα ζώο, γιατί κάτι τέτοιο θεωρούμε ότι μας βγάζει από τη ρουτίνα μας. Τελικά όμως δεν είναι τόσο απαιτητικό όσο ενδεχομένως φαίνεται. Δεν είναι εξωπραγματικό. Υπάρχουν πολλοί σύλλογοι, σωματεία, φιλοζωικές οργανώσεις, άνθρωποι που είναι παρόντες, μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν οδηγίες για το τι να κάνουμε όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια τέτοια κατάσταση. Δεν είναι τόσο απροσπέλαστο όσο το έχουμε στο μυαλό μας. Γι' αυτό ξεκίνησα αυτήν τη δράση. Ήθελα να δώσω ένα ηχηρό μήνυμα.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved