Κατερίνα Στικούδη: Άρχισαν οι... λιγούρες! Το βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok
Showbiz

Κατερίνα Στικούδη: Άρχισαν οι... λιγούρες! Το βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok

H Κατερίνα Στικούδη διανύει μια από τις καλύτερες και ευτυχέστερες περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο, το πρώτο της παιδί.

Μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico, θα γίνουν γονείς!

Την ευχάριστη είδηση είχε αποκαλύψει το περιοδικό ΟΚ! και είχε αναφέρει ότι η τραγουδίστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.

Η Κατερίνα Στικούδη δεν έχει μιλήσει για την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της. Η τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί αλλά θέλει να το κρατήσει μόνο για εκείνη και την οικογένειά της!

Η ίδια είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το τελευταίο διάστημα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Tik Tok στιγμές από την προσωπική της ζωή και την καθημερινότητα. Έτσι σε ένα από τα πρόσφατα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της, δε δίστασε να μοιραστεί μαζί τους με χιουμοριστική πάντα διάθεση, την επιθυμία της να τρώει το βράδυ.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved