Εύη Καραγιάννη: «Τα ριάλιτι βοηθούν στην πιο άμεση αναγνωρισιμότητα»
Showbiz

Εύη Καραγιάννη: «Τα ριάλιτι βοηθούν στην πιο άμεση αναγνωρισιμότητα»

Η Εύη Καραγιάννη, σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, μιλάει και θυμάται τα παιδικά της χρόνια στην Καβάλα και την καριέρα της στο modeling, που ξεκίνησε σε ηλικία μόλις 13 χρονών.

Πώς θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια στην Καβάλα;

Υπέροχα! Ωραία πόλη η Καβάλα, υπέροχοι οι γονείς μου και ο αδελφός μου. Με μεγάλωσαν σαν πριγκίπισσα. Με ελευθερία, αλλά κρατώντας τις παραδόσεις και τις αρχές.

Από πολύ μικρή ηλικία ασχοληθήκατε με το modeling, κάνοντας καριέρα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πώς προέκυψε αυτό στη ζωή σας;

Δεκατριών χρονών ξεκίνησα, κάνοντας μια μεγάλη διαφήμιση-καμπάνια για μεγάλη εταιρία αυτοκινήτων. Οι αφίσες της φωτογράφισης παντού. Το πρόσωπό μου παντού. Τα είχα χαμένα. Έτσι ξεκίνησα τις φωτογραφίσεις, τις επιδείξεις μόδας, τους δειγματισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τι θυμάστε από την καριέρα σας ως μοντέλο; Υπήρχαν δύσκολες στιγμές;

Υπήρχε πολλή κούραση, αλλά πολλή αγάπη για αυτό που έκανα. Ωράρια και ταξίδια εξαντλητικά. Καθημερινά σχεδόν σε άλλη πόλη – μια τσιγγάνα «ιλουστρασιόν»! Το πρωί νωρίς στο στούντιο για φωτογράφιση – το ωράριο δεν σταματούσε ποτέ. Όμως, ένιωθα φανταστικά. Αυτό ήθελα να κάνω από πολύ μικρή. Ένιωθα την απόλυτη πληρότητα και την απόλυτη γλυκιά κούραση.

Ποια είναι η άποψή σας για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος; Σας έχει συμβεί αντίστοιχο περιστατικό;

Μπορεί να φανεί περίεργο, αλλά δεν μου συνέβη ποτέ κάτι που να προσβάλει την προσωπικότητά μου. Και, πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου ελαστική η συνείδησή μου. Όλα ήταν πάντα υπό έλεγχο. Και, αν κάποιος έκανε ίσως κάποια πρόταση εκτός δουλειάς, τον αντιμετώπιζα με ειλικρίνεια, με σεβασμό και προσπαθώντας να κρατήσω ισορροπία, διατηρώντας τη συνεργασία. Πάντως, με γλυκιά συμπεριφορά όλα τα πράγματα αντιμετωπίζονται.

Η υποκριτική πώς ήρθε στη ζωή σας;

Ζώντας με τον Κώστα Βουτσά πολλά χρόνια και έπειτα από μεγάλο διάστημα, μου έμαθε, μου δίδαξε, με έχρισε πρωταγωνίστρια. Δεν το ήθελα για χρόνια αρχικά. Τελικά, ακολούθησα μαζί του αυτά που μου δίδαξε, με στήριξε και πίστεψε σε μένα. Τον ευχαριστώ. Άλλωστε, είχα τον καλύτερο δάσκαλο όλων!

Ποια είναι η άποψή σας για τα ριάλιτι μοντέλων;

Πάντα υπήρχαν τα καλλιστεία. Κι εγώ είχα τον τίτλο «Σταρ Βορείου Ελλάδος». Τα ριάλιτι βοηθούν στην πιο άμεση αναγνωρισιμότητα. Έτσι, τα μοντέλα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να προβληθούν και να διδαχθούν τις ανάγκες αυτής της ιδιαίτερης και λαμπερής καριέρας.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved