Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μια φορά είχα πηδήξει από τη σκηνή, στοχεύοντας έναν σκηνοθέτη»
Showbiz

Πασίγνωστος ηθοποιός αποκαλύπτει: «Μια φορά είχα πηδήξει από τη σκηνή, στοχεύοντας έναν σκηνοθέτη»

Ο εν λόγω ηθοποιός δίνει σπάνια συνεντεύξεις αλλά όταν αποφασίζει να μιλήσει, τα λέει όλα!

Ο λόγος φυσικά για τον Αντώνη Καφετζόπουλο που παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Πόσο σχετική είναι η καταγωγή σας από την Πόλη, ως κίνητρο για να πρωταγωνιστήσετε στο «Κάποτε στον Βόσπορο»;

Το αντίθετο, συνήθως είναι αντικίνητρο. Δεν μου αρέσει να ανακατεύω τα προσωπικά μου. Στην προκειμένη περίπτωση, ο ήρωας έτυχε να είναι Κωνσταντινουπολίτης.

Στην Ελλάδα του 2021, γιατί έχουν απήχηση τέτοιου είδους έργα;

Κοιτάξτε, υπάρχει μία ισχυρή επιθυμία των ανθρώπων να συνδεθούν με την Κωνσταντινούπολη. Κακά τα ψέματα, για ολόκληρο τον 19ο αιώνα, η Πόλη ήταν το κέντρο του ελληνισμού. Υπάρχει, επίσης, και ένα στοιχείο φολκλόρ που είναι διασκεδαστικό. Οι Κωνσταντινουπολίτες, για παράδειγμα, έχουν δική τους ομιλία και νοοτροπία, φαγητά με το δικό τους άρωμα που μοιάζουν πολύ με τα ευρωπαϊκά, και όλα αυτά είναι γοητευτικά.

Έχετε μπει σε διαδικασία απολογισμού λαθών;

Όχι, είμαι της άποψης πως, όταν κάνουμε κάτι, πιστεύουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. ΓΊ' αυτό δεν θεωρώ χρήσιμο να χτυπάμε μετά το κεφάλι μας στον τοίχο.

Στα σχόλια σας ήσασταν από αλη­θινός έως αιχμηρός για κάποιους, αναφέρομαι και στο «αυτογκόλ από τα αποδυτήρια». Είστε πάντα έτσι αυθόρμητος ή αυτολογοκρίνεστε;

Θα πω ό,τι είναι να πω όταν έχει πιθα­νότητες να πιάσει τόπο, αλλιώς όχι. Θα περιμένω τη στιγμή και τις συνθήκες, ώστε να είναι χρήσιμο, όχι για να είναι απλό πυροτέχνημα.

Πρόκειται για επίκτητη σοφία;

Μπα, καλωδιωμένοι είμαστε από μι­κροί με κάποια πράγματα. Ο χαρακτήρας μας είναι κάτι που δεν αλλάζει νομίζω. Παλιά πλακωνόμουν με τους σκηνοθέτες συνέχεια (γέλια). Τώρα προσπαθώ να τους πω «για δες το κι αυτό που κάνω μήπως σε ενδιαφέρει, αλλιώς πες μου τι θέλεις να δω, αν μπορώ να το κάνω». Μια φορά είχα πηδήξει από τη σκηνή στοχεύοντας έναν σκηνοθέτη -ήθελα να τον χτυπήσω-, αλλά στον αέρα, όπως ήμουν, άλλαξα γνώμη. Τελικά, προσγειώ­θηκα και έφυγα από το θέατρο. Δεν είμαι έτσι τώρα Κατ' αρχάς δεν μπορώ να πη­δήξω πια, θα σπάσω κανένα πόδι (γέλια).

Πηγή: Esquire

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved