Παίκτης του Survivor βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγο πριν μπει στο πλατό στο φινάλε του Μουτσινά
Showbiz

Παίκτης του Survivor βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό λίγο πριν μπει στο πλατό στο φινάλε του Μουτσινά

Καλό μεσημεράκι: Ο Νίκος Μουτσινάς, έκανε φινάλε αυτή τη Δευτέρα (28/6) με πολλές εκπλήξεις αλλά και κάποια απρόοπτα καθώς ένας από τους καλεσμένους και πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr ένας από τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor, που ήταν να βρεθεί σήμερα στο πλατό, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι οι πρώην Survivors να απομακρυνθούν και να μην εμφανιστεί κανείς τους στο Καλό μεσημεράκι απ΄όπου πέρασαν σήμερα πολλοί επώνυμοι!


Σύμφωνα πάλι με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, ο σταθμός, αποφάσισε να τους απομακρύνει όλους καθώς κάποιοι είχαν ήδη έρθει σε επαφή με τον συγκεκριμένο παίκτη που νόσησε από τον covid και έτσι για λόγους ασφαλείας δεν εμφανίστηκε κανείς στον αέρα της εκπομπής. Αυτή την ώρα είναι όλοι σε αναμονή περιμένοντας φυσικά και να βγουν και τα αποτελέσματα των μοριακών τεστ.

Αξίζει να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως κανείς τους δεν είχε προλάβει να μπει στο πλατό και να έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής και τους άλλους καλεσμένους.

Μάλιστα, οι πρώην Survivors απογοητεύτηκαν καθώς ήταν προετοιμασμένοι να περάσουν καλά με τον Νίκο Μουτσινά και αντί για το πλατό βρέθηκαν στα... σπίτια τους!

Επιπλέον, δέχτηκαν και οδηγίες από τους ανθρώπους του σταθμού, οι οποίοι τους συμβούλευσαν να μη διακινδυνεύουν να κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, τόσο για να σιγουρέψουν ότι δεν έχουν κολλήσει κορονοϊό όσο και για να προστατευτούν και για τα live που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved