Χρυσηίδα Δημουλίδου: Ράκος μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά: «Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο»
Showbiz

Χρυσηίδα Δημουλίδου: Ράκος μετά την ανάρτηση για τα Γλυκά Νερά: «Φοβάμαι μη βρεθώ στο νοσοκομείο»

Σάλο αντιδράσεων προκάλεσε η Χρυσηίδα Δημουλίδου μετά την ανάρτησή της σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον 33χρονο πιλότο που ομολόγησε ότι σκότωσε την σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν.

Η γνωστή συγγραφέας αποκάλυψε με μία νέα ανάρτησή της ότι δέχεται απειλές για τη ζωή της και αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στην Έκθεση βιβλίου της Θεσσαλονίκης, μιας και η ασφάλειά της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Συγκεκριμένα η Χρυσηίδα Δημουλίδου ανέφερε: «Λυπάμαι πάρα πολύ όμως αναγκάζομαι να ακυρώσω την εμφάνιση μου στην Έκθεση βιβλίου Θεσσαλονίκης, στις 7 Ιουλίου, όπως και σε κάποιες άλλες εκδηλώσεις, διότι δέχομαι μηνύματα με ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ αν εμφανιστώ εκεί. Ως εκ τούτου, τόσο εγω όσο και οι οργανωτές της εκδήλωσης θεωρούν πως δεν πρέπει να παρευρεθώ για την ασφάλεια μου. Όλα τα μηνύματα με τα ονόματα και τις απειλές, έχουν φωτογραφηθεί και θα παραδοθούν εκεί που πρέπει.

Λυπάμαι αφάνταστα για αυτή την ακύρωση, περίμενα πως κι πώς να σας ξανασυναντήσω όμως δεν θέλω να διακινδυνεύσετε και εσείς οι ίδιοι εξ αιτίας μου…Αισθάνομαι τόσο άσχημα, δέχομαι τέτοιο άδικο εξευτελισμό, που φοβάμαι μη βρεθώ σε κάποιο νοσοκομείο. Στα αλήθεια, γιατι να συνεχίζεις να ζεις σε τέτοιο κόσμο όταν η αγάπη σου και προσφορά για τον άνθρωπο μεταφράζεται ως κακό; Πόσο λυπάμαι…»!

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved