Κώστας Γκρέκας: Ο γάμος, οι δύσκολες στιγμές και ο λόγος που λατρεύει τη γυναίκα του!
Showbiz

Κώστας Γκρέκας: Ο γάμος, οι δύσκολες στιγμές και ο λόγος που λατρεύει τη γυναίκα του!

Ο Κώστας Γκρέκας σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για την γυναίκα του Έλενα Βαζούρα και τον γάμο τους και συνειδητοποιήσαμε πόσο πολύ ερωτευμένος είναι μαζί της!

Τα τελευταία εννέα χρόνια είσαι παντρε­μένος με την ενδυματολόγο 'Ελενα Βαζούρα. Το συζήτησες μαζί της για να μπεις στη Φάρμα;

Ναι, εννοείται πως το συζήτησα με την Έλενα, όπως συζητάω μαζί της καθετί που κάνω. Μου είπε: «Αν το θες, να πας!», Η Έλενα είναι υποστηρικτική πάντα, με μια φράση είναι το άλλο μου μισό.

Χρειάζεται ο καθένας τον χώρο του ή κάνε-τε σχεδόν τα πάντα μαζί;

Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, απλά δεν τα ανεβάζουμε στα. Αν η 'Ελενα έχει γιορτή ή γενέθλια, δεν θα το ανεβάσω και θα της πω «χρόνια πολλά, μωρό μου!». Γενικότερα και οι δυο μας δεν θέλουμε να βγάζουμε την προσωπι­κή μας ζωή προς τα έξω. Μην μπερδεύεστε που δεν βλέπετε φωτογραφίες μας στα social media. Μας αρέσει να κρατάμε τη ζωή μας σε ιδιωτικό επίπεδο.

Θα λείψεις αρκετό καιρό για να διευθύνεις το pool bar villa που έχεις ανοίξει στην Καρδίτσα. Πώς το πήρε η σύζυγος σου;

Το μαγαζί λειτουργεί μόνο το καλοκαίρι. Είμαστε αισίως στην τέταρτη χρονιά. Οπότε η ενασχόληση μου εκεί είναι για λίγους μήνες και ανεβοκατεβαίνω στην Αθήνα. Επίσης, όταν δεν έχει δουλειά η 'Ελενα, έρχεται μαζί μου.

Σε ποια σημεία σε έχει αλλάξει ο έγγαμος βίος;

Σε κανένα σημείο. Ήμασταν μαζί δύο χρόνια πριν από τον γάμο και είχαμε μάθει ήδη αρκετά καλά ο ένας τον άλλο. Δεν παντρεύεσαι για να αλλάξεις κά­ποιον, αλλά γιατί αγαπάς τα πάντα πάνω του. Παντρευτήκαμε για να λάβουμε την ευλογία του θεού. Πιστεύω πολύ σε μια ανώτερη δύναμη, που για μένα εί­ναι ο θεός, όπως έχω μάθει από την εκκλησία.· Η σκέψη του θεού με κάνει πιο σωστό άνθρωπο.

Πόσο εύκολη είναι αυτή η αφοσίωση που δείχνεις στην 'Ελενα;

Έτσι είμαι ως άνθρωπος. Από μικρός έτσι ήμουν. Επίσης είμαι χορτασμένος, δεν μου λείπει ούτε η έξοδος ούτε τα κλαμπ ούτε τα φλερτ, τα έχω κάνει.

Και όταν έρχεται ο πειρασμός, όταν περνάει από μπροστά σου μια εντυπωσιακή γυναίκα;

Όταν περνάει μια ωραία κοπέλα, θα την κοιτάξω, όπως όλος ο κόσμος. Το θε­ωρώ πολύ λογικό. Ακόμη και να μιλήσω με μια ωραία κοπέλα δεν το θεωρώ κάτι. Το ίδιο και η 'Ελενα. Αν περάσει ένας ωραίος άντρας, μπορεί και εκείνη να τον κοιτάξει. Αλλά μέχρι εκεί.

Στην κοινή σας πορεία υπήρξαν δύσκολες στιγμές;

Υπήρξαν δύσκολες στιγμές, όπως σε πολλά ζευγάρια.

Πώς τις διαχειριστήκατε;

Δεν υπήρξε συγκεκριμένος τρόπος, απλώς αφήσαμε τον χρόνο να περάσει.

θυμάσαι κάτι συγκινητικό που σου έχει πει η 'Ελενα και επανέρχεσαι συχνά σε αυτό;

Δεν θα σου πω κάτι που είπε ή έκανε για μένα - αυτά είναι πολύ προσωπικά, θέλω όμως να σου αναφέρω πως με συγκινεί βαθιά η αγάπη της για τα ζώα. Δεν υπάρχει περίπτωση να δει αδέσποτο και να μην καταφέρει να βρει λύση ώστε να το βοηθήσει. Πριν μπω στη Φάρμα, είχαμε δύο μωρά γατάκια που τα είχε βρει στα σκουπίδια και με τη βοηθό της τα έπαιρναν όλη μέρα στη δουλειά ώστε να τα ταΐζουν κάθε 3 ώρες. Με συγκινεί η αγάπη της για το περιβάλλον. Αν δει ένα μπουκάλι πεταμένο στον δρόμο, θα σκύψει να το μαζέψει για να το πετάξει στον κάδο. θεωρεί ότι αυτό είναι υποχρέωση όλων μας και έχει δίκιο.

Ποιο είναι το ωραιότερο χαρακτηριστικό της που αγάπησες με τον καιρό;

Το ωραιότερο χαρακτηριστικό της 'Ελενας είναι το άνοιγμα στα δύο μπροστι­νά της δόντια, σε συνδυασμό με τα χείλη της. Επίσης, μου άρεσε από την αρχή το στυλ και ο δυναμισμός της. Λατρεύω ακόμη το πόσο παρορμητική είναι -σαν να μην τη νοιάζει η γνώμη των άλλων ή να είναι αρεστή. Αν νιώθει κάτι, θα σ' το πει. Στην πορεία αγάπησα τη μαγειρική της, την παρακαλάω να πάει στο Master Chef. Αγάπησα την 'Ελενα γιατί πέραν του ότι είναι μια όμορφη γυναίκα, είναι και ένας όμορφος άνθρωπος. Και σίγουρα εκτός από σύζυγος, είναι και η καλύτερη μου φίλη.

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved