Κώστας Γκρέκας: Εσείς θυμάστε σε ποιες ταινίες έχει παίξει ο νικητής της Φάρμας;
Showbiz

Κώστας Γκρέκας: Εσείς θυμάστε σε ποιες ταινίες έχει παίξει ο νικητής της Φάρμας;

Ο Κώστας Γκρέκας σε μια απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε προσφάτως, μίλησε για την καριέρα του στο μόντελινγκ αλλά και για το πέρασμά του από την υποκριτική!

Έζησες τα χρυσά χρόνια του μόντελινγκ. Ποιες στιγμές θυμάσαι έντονα;

Ήμουν τυχερός γιατί έζησα πράγματι τη χρυσή περίοδο της μόδας. Ταξιδεύαμε συνεχώς για επιδείξεις στην επαρχία "και την Κύπρο, όπου η κάθε πασαρέλα θεωρείτο μεγάλο γεγονός. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το σοκ που έπαθε ένας αστυνομικός που μας σταμάτησε για καθορισμένο έλεγχο στην εθνική οδό. Εγώ τότε γύριζα μαζί με τέσσερα κορίτσια από τη Λάρισα, όπου είχαμε πάει για μια επίδειξη. Όταν άνοιξα το παράθυρο και είδε μέσα εμένα με τέσσερα top models, έμεινε με το στόμα ανοιχτό! (Γελάει.)

Ποια ήταν αυτά τα κορίτσια;

Η Όλγα Φαρμάκη, η Βάλια Κακούτη, η Κατερίνα Στικούδη και η Ανδρεανή Τσάφου.

Ποια θεωρείς τα highlights της καριέρας σου στο μόντελινγκ;

Έχω συνεργαστεί με όλους τους 'Ελληνες σχεδιαστές -Μάκης Τσέλιος, Μιχάλης Ασλάνης, Νίκος Αποστολόπουλος, Βασίλειος Κωστέτσος-, καμπάνιες για τη ΜΕD ή τους μεγάλους οίκους μόδας που αντιπροσώπευε ο Λάκης Γαβαλάς. Έχω περπατήσει στις πασαρέλες τους, έχω κάνει καταλόγους, έχω γυρίσει πολλές φορές την Ελλάδα, έχω φωτογραφηθεί από σημαντικούς φωτογράφους για editorials σχεδόν σε όλα τα περιοδικά, έχω περάσει κάποιους μήνες στην Τουρκία, όπου και εκεί έκανα πολλές δουλειές. Δεν έφυγα στο εξωτερικό, αν και είχα αρκετές προτάσεις, γιατί έβγαζα χρήματα στην Ελλάδα και περνούσα τέλεια. Νιώθω πως είναι δύσκολο για έναν Έλληνα που έχει βρει την πορεία του εδώ, στην Ελλάδα, να ξενιτευτεί. Από τις πιο αγαπημένες μου δουλειές ήταν όταν έβαλαν τη φωτογραφία μου στα κουτάκια της coca cola στην Ελλάδα και σε όλες τις χώρες των Βαλκανίων. Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι πήγαινα για καφέ και παρέες στα γύρω τραπέζια σήκωναν το αναψυκτικό, με φώναζαν και έπιναν στην υγειά μου.

Υπάρχει η εντύπωση πως ήσουν ανέκαθεν χαμηλών τόνων, πως δεν έχασες τα όρια.

«Έχω δουλέψει στην οικοδομή δίπλα στον πατέρα μου ως βοηθός. Έχω μάθει να κάνω καλούπωμα, μπετό και βάψιμο». Ναι, θεωρώ ότι δεν ψωνίστηκα ποτέ και ούτε θα ψωνιστώ. Αν και αυτό ίσως και να μην είναι τόσο καλό. Σε μερικά επαγγέλματα ίσως να πρέπει να είσαι πιο σκληρός. Ίσως και στην ίδια τη ζωή.

Τι φανταζόσουν ότι θα σου φέρει το μέλλον;

Δεν είχα όνειρο να γίνω μοντέλο, προέκυψε. Εργαζόμουν ως σερβιτόρος σε ένα εστιατόριο στο Γκάζι, όπου έρχονταν πελάτες από τον χώρο της μόδας και κάπως μου έγιναν οι πρώτες προτάσεις. Εκεί μου έγινε και η πρόταση για τη συμμετοχή μου στο Safe Sex (σ.σ. ταινία του 1999), που έχει γίνει viral.

Κάποια χρόνια αργότερα έπαιξες και στη σειρά Singles του Μega. Γιατί δεν συνέχισες στον χώρο της υποκριτικής;

Δεν συνέχισα γιατί δεν ήμουν ηθοποιός και δεν το κυνήγησα. Και στις δύο αυτές εμπειρίες πέρασα υπέροχα. Ίσως θα έπρεπε να το είχα κυνηγήσει, αλλά ποτέ δεν είναι αργά...

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved