Γιάννης Παπαδόπουλος: Οι άσχημες συμπεριφορές στο χώρο των media και τα όνειρα για το μέλλον
Showbiz

Γιάννης Παπαδόπουλος: Οι άσχημες συμπεριφορές στο χώρο των media και τα όνειρα για το μέλλον

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του OPEN TV μίλησε για τις άσχημες συμπεριφορές στο χώρο των media και τα όνειρα για το μέλλον.

Η χειρότερη συμπεριφορά που έχεις αντιμετωπίσει;

Δεν στέκομαι στα δυσάρεστα και αρνητικά γεγονότα. Ούτε καν τα θυμάμαι. Προσπαθώ να κοιτάζω μπροστά και να βλέπω θετικά τα πράγματα.

Επί ένα χρόνο συνεργαζόσουν με ένα από τα λεγόμενα περιφερειακά κανάλια, το Blue Sky. Τι αποκόμισες από αυτή την εμπειρία;

Ήταν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σεζόν. Το πρόγραμμα το οποίο παρουσίαζα με γέμιζε ιδιαίτερα. Ήταν μια πολιτική εκπομπή επικαιρότητας με πολύ καλούς συνεργάτες μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα. Τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας, δυστυχώς, δεν έχουν σε καθημερινή βάση αντίστοιχο πρόγραμμα. Έχω κρατήσει τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτήν τη δουλειά.

Τι ονειρεύεσαι από εδώ και πέρα;

Ύστερα από τόσα χρόνια στη δημοσιογραφία, έχω μάθει να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, να ανανεώνομαι και να ανανεώνω τον τρόπο με τον οποίο κάνω τη δουλειά μου.

Πολλοί θεωρούν πως οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι οικονομικά για τη χώρα. Πώς αξιολογείς την ειδησεογραφική ατζέντα του επόμενου εξαμήνου;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πανδημία του κορονοϊού ήταν αναπάντεχη και πρωτόγνωρη, γι' αυτό άλλωστε και δύσκολα διαχειρίσιμη, όχι μόνο για εμάς, στην Ελλάδα, αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο. Μέσα από αυτήν τη δυσκολία, όμως, βγήκαν και ορισμένα θετικά στοιχεία, τα οποία και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε. Δεν προβλέπω ότι η οικονομία θα καταβαραθρωθεί. Απεναντίας, πιστεύω ότι θα υπάρξει ανάπτυξη διεθνώς, κάτι που θα επηρεάσει θετικά και τη χώρα μας. Βεβαίως θα απαιτηθεί υπομονή. Επίσης πρέπει να αξιοποιηθούν σωστά τα κονδύλια τα οποία θα πάρουμε από το ταμείο ανάκαμψης. Θα δώσουν μια μεγάλη ευκαιρία στην Ελλάδα να κάνει έργα υποδομής που θα προσφέρουν θέσεις εργασίας, αλλά κυρίως θα φτιάξουν ένα καλύτερο μέλλον για τη γενιά που έρχεται. Είναι η τελευταία ευκαιρία που έχουμε. Στο παρελθόν δεν αξιοποιήσαμε αντίστοιχες αφορμές, με αποτέλεσμα να κατασπαταληθούν χρήματα, να μη γίνουν αυτά που έπρεπε και η χώρα να μείνει πίσω.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved