Νίκος Ψαρράς: «Οι σκηνοθέτες με επιλέγουν να κάνω τον τσόγλανο τα τελευταία χρόνια»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς: «Οι σκηνοθέτες με επιλέγουν να κάνω τον τσόγλανο τα τελευταία χρόνια»

O Νίκος Ψαρράς στην πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε ήταν ιδιαίτερα απολαυστικός και είχε εξομολογητική διάθεση. Μίλησε για όλους και για όλα!

Τις νύχτες τι κάνεις; Έχεις αφήσει πίσω το «party animal» που ήσουν;

Θα βγω με φίλους να φάμε, θα πάω να δω μια παράσταση, μου αρέσει να πηγαίνω βόλτες στη θάλασσα Δεν κάνω αυτό το κλάμπινγκ που κάναμε στα 25, που τρέχαμε όλη τη νύχτα και μετά πηγαίναμε κατευθείαν στη δουλειά. Και δεν είναι ότι δεν μπορώ, είναι πια ότι δεν θέλω. Καλά κάναμε και το κάναμε. Όταν είσαι 25 ετών και βγαίνεις έξω και χορεύεις μέχρι το πρωί είναι φυσιολογικό. Γιατί, αν δεν το κάνεις τότε και το κάνεις στα 50 σου, αυτό σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι λάθος ως άνθρωπος. Τώρα, οικογένεια και δουλειά.

Πες μου για τις δουλειές σου, λοιπόν.

Θα σου πω. Με τον Γιώργο Νανούρη, σκηνοθέτη της «Ιφιγένειας», που θα ανέβει 2-4 Ιουλίου στην Επίδαυρο, είχαμε συνεργοί παλιότερα, το 2004. Χαίρομαι που εξελίχθηκε σε έναν τ( καλό σκηνοθέτη. Φίλοι μου είναι οι περισσότεροι ηθοποιοί της παράστασης, όπως η Λένα Παπαληγούρα και ο Μιχάλης Σαράντης. τον Προμηθέα Αλειφερόπουλο έχουμε συνεργαστεί σε περισσότερες από πέντε παραστάσεις όπως και με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη. Χαρούλα Αλεξίου, που είναι μια πολύ κέφι γυναίκα, τώρα τη γνωρίζω και χαίρομαι πι γι' αυτό, είναι ένας θετικός άνθρωπος. Είμαστε στην τελική ευθεία. Όσον αφορά την «Αγγελική» μου έκαναν την πρόταση τον Δεκέμβριο, ένα σίριαλ εξελισσόταν. Μου είπαν «θα παίξει καλό παιδί» και δέχτηκα αμέσως, γιατί συνήθως για κάποιον λόγο οι σκηνοθέτες με επιλέγουν να κάνω τον τσόγλανο τα τελευταία χρόνια.

Τι κάνεις για τον εαυτό σου στον τομέα αυτοβελτίωσης;

Τρέχω, κολυμπάω, περπατάω πολύ. Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να τι προσφέρουμε στην ψυχή μας ηρεμία Είναι το μεγαλύτερο δώρο. Να υπάρχει μια ησυχία. Μια συνέντευξη του Θανάση Ευθυμιάδη και άρεσε το ότι ξεκινούσε τη μέρα του με διαλογή. Τον ζήλεψα. Γιατί, όντως, είναι πολύ σημαντικό το πώς ξεκινάς τη μέρα σου. Επίσης, κοιμάμαι από τις 11 το βράδυ. Ξυπνάω στις 7 το πρωί είτε έχω δουλειά, είτε δεν έχω. Για την ακρίβεια με ξυπνάει η πατούσα του γιου μου. Έρχεται μου δίνει μια στα μούτρα και μου λέει: «Για να με πας σχολείο, να σε δω».

Τον χειμώνα τι θα κάνεις στο θέατρο;

Πάλι τον κακό. Θα συμμετάσχω στη παράσταση «Αμαντέους», σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, ερμηνεύοντας ρόλο του Σαλιέρι, ενώ τον Αμαντέους θα ερμηνεύσει ο Γιάννης Νιάρρος, τον οποίο θεοί ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα.

Πηγή: Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved