Τα τελευταία λόγια της Ρίτας Σακελλαρίου και τι κάνουν σήμερα οι τρεις γιοι της
Showbiz

Τα τελευταία λόγια της Ρίτας Σακελλαρίου και τι κάνουν σήμερα οι τρεις γιοι της

Ο Αλέξης Σιδηρόπουλος, ο γιος της Ρίτας Σακελλαρίου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ποια ήταν τα τελευταία λόγια της μητέρας του αλλά και τι κάνουν σήμερα οι τρεις γιοι της.

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια που σας είπε η μητέρα σας;

Ήταν περίπου έναν μήνα πριν φύγει η μάνα μου, με πήρανε τηλέφωνο από την Αθήνα να πάω να την δω. Ήταν στο νοσοκομείο, πήγα όταν μπήκα στο δωμάτιο μείναμε οι δυο μας, ήταν εξαντλημένη, κουρασμένη. Κάθισα δίπλα της, μου έπιασε το χέρι και το χάιδευε, ήθελε να μιλήσει αλλά δυσκολευότανε. Της είπα: «Μαμά ηρέμησε, μη μιλάς, δεν χρειάζεται». Εκείνη τη στιγμή μου είπε: «Αλέξη μου μεγάλωσες» ύστερα από έναν μήνα έφυγε από τη ζωή.

Έχετε επικοινωνία με τα υπόλοιπα αδέρφια;

Τα αδέρφια μου είναι ο Σάββας και ο Μανώλης. Ο Σάββας είναι ο μεγάλος, ζει στην Αμερική τα τελευταία χρόνια με τη γυναίκα του, έχει κάνει την οικογένεια του και μιλάμε με μηνύματα μέσω skype. Ο Μανώλης είναι ο μεσαίος ζει στη Θεσσαλονίκη, ο κάθε ένας έχει πάρει τον δρόμο του.

Υπάρχει κάποιος τραγουδιστής που έχετε ως πρότυπο και θέλετε να του μοιάσετε;

Από παιδί μου άρεσαν τα λαϊκά τραγούδια, σήμερα δεν υπάρχουν και πολλά. Μ' αρέσουν πολλοί τραγουδιστές που θέλω να «κλέψω» πράγματα όπως ο Καζαντζίδης, ο Διονυσίου και ο Τερζής και πολλοί άλλοι που μου αρέσουν ο κάθε ένας για τον τρόπο τον.

Πώς είναι η συνεργασία σας με τη Real Music;

Με τη «Real Music η συνεργασία μας είναι καλή, έχει κυκλοφορήσει το πρώτο μου τραγούδι με τίτλο «Έρωτας είναι» σε στίχους και μουσική δική μου. Είναι μια μοντέρνα λαϊκή ρούμπα και εύχομαι να αρέσει στον κόσμο.

Ποια είναι τα νέα σχέδια σας και τι ετοιμάζετε για τους επόμενους μήνες;

Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις σχέδια με την κατάσταση που ζούμε. Όλα είναι λίγο μπερδεμένα, γενικά υπάρχει μια αβεβαιότητα, συζητάμε για κάποια Ιΐνε και θέλω αρχές φθινοπώρου να κυκλοφορήσω ένα νέο μου τραγούδι. Εύχομαι στον κόσμο υγεία και όλα τα άλλα έρχονται.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved