Μαρία Κίτσου: Η μαγική… δίαιτα της «Λενιώς» - Έτσι έχασε 14 κιλά!
Showbiz

Μαρία Κίτσου: Η μαγική… δίαιτα της «Λενιώς» - Έτσι έχασε 14 κιλά!

Μαρία Κίτσου: Φορώντας το μαγιό της και ρίχνοντας τις βουτιές της, εντυπωσιάζει τους λουόμενους, που δεν χορταίνουν να χαζεύουν τις άψογες αναλογίες της. Ποια δίαιτα ακολουθεί η ηθοποιός;

Η ίδια άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες μέσα στο πρώτο lockdown, με τα αποτελέσματα να γίνονται ορατά στα μέσα του περασμένου Μαΐου, όταν ξεκίνησε η προβολή των νέων επεισοδίων των «Άγριων Μελισσών».

«Είχα συνηθίσει από τα γυρίσματα που δεν είχα κοινωνική ζωή, οπότε δεν έβγαινα πολύ και είναι ευκαιρία να χαρώ το σπίτι μου, να κάνω τους διαλογισμούς και τους απολογισμούς μου», έχει δηλώσει σε συνέντευξη της. Προκειμένου λοιπόν να εκτονώνει την ενέργεια της, το έριξε στη γυμναστική, κάνοντας προπόνηση στο ελλειπτικό μηχάνημα που είχε στο σπίτι.

Παράλληλα, φρόντισε να τρώει υγιεινά, αποφεύγοντας να μπαίνει στον πειρασμό να ανοίγει κάθε τρεις και λίγο το ψυγείο και. να τσιμπολογάει. «Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά. Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Η αλήθεια είναι πως τα έχασα πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά», έχει πει η ίδια.

Ακολουθώντας ένα υγιεινό διατροφικό πλάνο πλούσιο σε πρωτεΐνες, αποφεύγοντας ζάχαρη, αλάτι και λιπαρά, είδε τον δείκτη της ζυγαριάς της να πέφτει, ενώ ενίσχυσε τον μεταβολισμό της. Παράλληλα, φρόντιζε να ενυδατώνει τον οργανισμό της, πίνοντας 1,5 λίτρο νερό την ημέρα.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved