Γιώργος Λαμπάτος: Καταδικαστική απόφαση - βόμβα: Θα πληρώσει το χαστούκι του Σεφερλή
Showbiz

Γιώργος Λαμπάτος: Καταδικαστική απόφαση - βόμβα: Θα πληρώσει το χαστούκι του Σεφερλή

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, με τον Γιώργο Λαμπάτο να μην παρευρίσκεται, καθώς -όπως λέει- ποτέ δεν έλαβε την κλήση.

Για την ακρίβεια, δεν περίμενε ποτέ πως ένα παράπονο που εξέφρασε δημόσια θα ενοχλούσε τόσο τον πρώην συνεργάτη του, ενώ δηλώνει ότι δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει τον Μάρκο Σεφερλή, αφού το εισόδημα του δεν ξεπερνά τις 3.000 ευρώ ετησίως. «Καταδικάστηκα ερήμην σε ένα δικαστήριο για το οποίο εγώ δεν έλαβα ποτέ καμία κλήτευση, γιατί η κλήση είχε πάει σε μια παλιά διεύθυνση κατοικίας μου.

Εγώ έμαθα πως είχα καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση στον αέρα μιας τηλεοπτικής εκπομπής, όπου έδινα εκείνη την ώρα συνέντευξη. Για τη συνέντευξη αυτή μάλιστα έλαβα και δεύτερη μήνυση, η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο. Την κλήση αυτή την έλαβα στην καινούργια μου διεύθυνση και θα παρευρεθώ κανονικά, ώστε να πω κι εγώ τη δική μου αλήθεια, μιας και την πρώτη φορά δεν ήμουν εκεί να την εκφράσω», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό που ξεκαθαρίζει για ακόμη μια φορά, είναι πως εξέφρασε απλώς ένα παράπονο από τη συνεργασία τους. «Εγώ ποτέ δεν έκανα κάποια μήνυση κατά του Μάρκου Σεφερλή, ούτε ζήτησα ποτέ την τιμωρία του. Εξέφρασα ένα παράπονο που είχα κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας στην παράσταση που παίζαμε στο θέατρο Μίνωα. Γι' αυτό και δεν μπορώ να κατανοήσω την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Είμαι ένας άνθρωπος που αυτή την στιγμή προσπαθώ να επιβιώσω με τη βοήθεια των επιδομάτων του κράτους, με αποτέλεσμα να τα βγάζω δύσκολα πέρα», αναφέρει. Ενώ, συμπληρώνει: «Το εισόδημα μου δεν ξεπερνά τα 3 χιλ. ευρώ τον χρόνο, γι' αυτό και το κατασχετήριο που έλαβα χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα, έσκασε σαν "κεραυνός" στο κεφάλι μου.

Δυστυχώς έχω έρθει σε μια δύσκολη κατάσταση την ώρα που προσπαθώ να ζήσω, να επιβιώσω με τα 534 ευρώ του κράτους, τα οποία θα σταματήσω να τα παίρνω από τον επόμενο μήνα, όταν το ενοίκιο μου ανέρχεται στα 150 ευρώ. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ από την ιστορία αυτή και πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Το σίγουρο είναι πως θα ψάξω να βρω τον Μάρκο να μιλήσουμε και να του εξηγήσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved