Παναγιώτα Βλαντή: Θα ξετρελαθείς με τις αδημοσίευτες φώτο από τον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: Θα ξετρελαθείς με τις αδημοσίευτες φώτο από τον γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο

Η Παναγιώτα Βλαντή δημοσίευσε νέες μοναδικές φωτογραφίες στο instagram της από τον μυστικό και παραμυθένιο γάμο της με τον Γιάννη Βλάχο! 

Η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου στην Ύδρα με ελάχιστους καλεσμένους τον εκλεκτό της καρδιάς της, Γιάννη Βλάχο.

Tην αποκάλυψη του γάμου της Παναγιώτας Βλαντή την είχε κάνει η εκπομπή του ΣΚΑΙ, love it και είχε δώσει όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο της ηθοποιού που έγινε υπό άκρα μυστικότητα!

Ο γάμος έγινε στην εκκλησία Αγίου Χαραλάμπους σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. 50 άτομα ήταν στον θρησκευτικό γάμο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ έφτασε με καΐκι στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον μπαμπά της.

Ο γάμος της ήταν απλός και λιτός και ακολούθησε δεξίωση σε μαγαζί κοντά στο λιμάνι του νησιού!

Το ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια και η Παναγιώτα σε συνεντεύξεις της όταν την ρωτούσαν αν θα παντρευτεί, δεν απέκλειε το γάμο!

Το περιοδικό Hello είχε εξασφαλίσει τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της Παναγιώτας Βλαντή και του Γιάννη Βλάχου στην Ύδρα. Όλα ήταν άκρως ρομαντικά, με τη νύφη, τον γαμπρό αλλά και τους καλεσμένους να καταφτάνουν στην εκκλησία με καΐκια. Οι προσκεκλημένοι, που δε ξεπερνούσαν τους πενήντα, ενημερώθηκαν τηλεφωνικά λίγες ημέρες πριν από το μυστήριο. Η Παναγιώτα Βλαντή και ο Γιάννης Βλάχος παντρεύτηκαν το Σάββατο 12 Ιουνίου στην Ύδρα, στο εκκλησάκι του Αγίου Χαράλαμπου, στις 7.30 το απόγευμα, υπό τους ήχους της μουσικής του Άστορ Πιατσόλα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε νέες φωτογραφίες της και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν να είναι ο γάμος της όπως τον φανταζόταν:

«Σε αυτό το μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε 12/6/21 δεν είμασταν μόνοι…

Αγαπημενε @yannissiskos , τόσο αθόρυβος και τόσο συγκλονιστικός! Με το μαγικό ραβδάκι σου με μεταμόρφωσες! 💇🏼‍♀💄

Αννα μου ευχαριστώ για το ξεχωριστό χρωμα στα μαλλιά…@hairgoalsbyanna 🙏

Για το νυφικό δεν ξέρω τι να πρωτοπώ… Μοναδική και ανεξάντλητη @vasiatzotzopoulou , φίλη και κουμπάρα πλέον, με την δημιουργία σου με ταξίδεψες σε μια εποχή που λατρεύω, στη δεκαετία του ‘20… ❤️

@elenavotsi ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες βέρες που θυμίζουν γλυπτό… 💍

🔝Οι μουσικοί μας… 🔝 Πεπη κ Αχιλλέας!!! Με το ταλέντο και το μπρίο τους, ήταν μια υπέροχη νότα στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας! 🎼🎤

Αγαπημένη φίλη μου και επίσης κουμπάρα πλέον, @anomikou ευχαριστουμε που ήσουν η αφορμή να ξεκινήσει αυτό το υπέροχο ταξίδι! 🙏

Ξέρεις εσυ… 😉 📸 @roulamoniaki & @alex_georgiadis_photography σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες φωτογραφίες ❤»!

Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τον γάμο της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved