Ράνια Σχίζα:"Δεν πιστεύω στην αυτάρκεια"
Showbiz

Ράνια Σχίζα:"Δεν πιστεύω στην αυτάρκεια"

Η Ράνια Σχίζα μιλάει για τις "Κούκλες",όπου πρωταγωνιστεί,τον χαρακτήρα που υποδύεται,για το τί κάνει γοητευτική μια γυναίκα και πόσο σημαντική είναι η φιλία για εκείνη.

 

 


"Κούκλες".'Ολες οι γυναίκες,κυρίως στις ηλικίες που αναφέρεται η σειρά και μια γυναίκα θεωρητικά ξέρει τι θέλει,είναι εν τέλει όμορφες;

"Ο τίτλος δεν έχει να κάνει αμιγώς με τη σημασία της όμορφης που αγγίζει τη ματαιοδοξία κάθε γυναίκας,αλλά και με το πόσο εύθραστη είναι η φύση μας.Μία κούκλα μπορείς ανα πάσα στιγμή να την σπάσεις.Έγκειται λοιπόν στο κατά πόσο αυτές οι γυναίκες αλλά και κάθε γυναίκα,κάθε άνθρωπος μπορεί να ορίσει τη ζωή του".
Η ηλικία των ...άντα είναι καθοριστική;
"Είναι οριακή,γιατί κάπου νιώθεις ότι είναι αργά για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα,αλλά από την άλλη λες πως δεν είναι τόσο αργά,ώστε να πραγαμτοποιήσεις ή να ακυρώσεις μια επιθυμία.Η Μιμή τολμά και ζει το παραμύθι μέχρι που ανακαλύπτει ένα αδύναμο αρσενικό".
Η γοητεία σε έναν άνδρα έχει να κάνει με τη δύναμη.Σε μια γυναίκα;
"Αυτό που κάνει γοητευτικό έναν άνθρωπο είναι η αυτοπεποίθηση.Και δεν μπορείς να έχεις αυτοπεποίθηση αν δεν γνωρίζεις τον εαυτό σου και δεν έχεις συμφιλιωθεί με αυτό που είσαι".
Φιλία.Είναι τόσο σημαντική για εσάς;
"Όλες οι σχέσεις είναι σημαντικές.Δεν πιστεύω στην αυτάρκεια".
πηγή:Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved