Μαρία Χάνου: Μιλάει πρώτη φορά για τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά
Showbiz

Μαρία Χάνου: Μιλάει πρώτη φορά για τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά

Συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό παραχώρησε η Μαρία Χάνου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η δημοφιλής ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από την τηλεοπτική «Μουρμούρα» μίλησε για πρώτη φορά και για τον άνδρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

«Αυτή την περίοδο ανήκω στους τυχερούς γιατί έχω καθημερινά γυρίσματα στη "Μουρμούρα". Είμαι αρκετά καλά, έχω τη σχέση μου, αλλά και μια περιρρέουσα αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί με όλο αυτό που ζούμε. Δηλαδή πώς θα είναι η κατάσταση στο μέλλον και στη δική μας δουλειά και παντού», είπε αρχικά η Μαρία Χάνου και συνέχισε:


«Μένω από μικρή στο ίδιο σπίτι, στο πατρικό μου στην Καλλιθέα. Μόνο διάλειμμα, ένα μικρό διάστημα που έμεινα Θεσσαλονίκη για τις σπουδές μου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μένω μόνη μου από τα 20, όταν μετακόμισε η μητέρα μου αλλού και έχω την αυτονομία μου από πολύ νέα. Ανέλαβα νωρίς την ευθύνη του εαυτού μου. Δυσκολεύτηκα, αλλά ήταν μια καλή εμπειρία. Τώρα δειλά-δειλά αρχίζω να το φτιάχνω με τη δική μου αισθητική. Σιγά-σιγά μαθαίνω κι εγώ πώς να κουμαντάρω ένα σπίτι. Δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο. Επίσης, έμαθα να μαγειρεύω γιατί ξόδευα πολλά χρήματα σε delivery. Και μου αρέσει και πολύ. Ανακάλυψα ένα νέο ωραίο χόμπι που κατά κάποιο τρόπο με χαλαρώνει».


Όσο για τη σχέση της είπε στο Gala:
«Έχω σχέση με ένα παιδί που είναι μουσικός. Είμαστε καλά και τι παραπάνω να πω; Είμαστε ένα συνηθισμένο, τυπικό ζευγάρι. Δεν έχουμε εντάσεις. Έχουμε τις αγωνίες μας, ο ένας υποστηρίζει τον άλλο και δεν νομίζω ότι διαφέρουμε από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι επειδή ανήκουμε σ' αυτό που λένε "καλλιτεχνικό χώρο". Όλα τα ζευγάρια τα ίδια περνάνε οποιοδήποτε επάγγελμα κι αν κάνουν. Το σημαντικό είναι να είναι εκεί ο ένας για τονάλλον. Και αυτό υπάρχει σ' εμάς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved