Εσείς θυμάστε πού είχαμε πρωτοδεί τη Μαρία Χάνου τηλεοπτικά;
Showbiz

Εσείς θυμάστε πού είχαμε πρωτοδεί τη Μαρία Χάνου τηλεοπτικά;

Μπορεί η Μαρία Χάνου να έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την αγαπημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», όμως, στο παρελθόν, την έχουμε δει και αλλού.

Μάλιστα, η ίδια μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τη συμμετοχή της στη σειρά «Οι μάγισσες της Σμύρνης» όπου υποδυόταν τη μικρή Κατίνα.

Η Μαρία έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη θρυλική σειρά του MEGA «Οι Μάγισσες της Σμύρνης», το 2005. Τότε ήταν 11 χρονών. Ναι, η Μαρία είναι γεννημένη το 1994, στις 28 Μαρτίου, και είναι Κριός. Στην πρώτη της εμφάνιση, λοιπόν, έκανε την Κατίνα, δηλαδή την κεντρική ηρωίδα του έργου, σε μικρή ηλικία.
Ο Τύπος και τα περιοδικά τότε είχαν ενθουσιαστεί με το κορίτσι με την εξωτική ομορφιά και το διαπεραστικό βλέμμα και αναζητούσαν να βρουν ποιο είναι.


«Ήταν μοναδική εμπειρία. Σαν να πηγαίνω κάθε μέρα ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων. Γιατί ήταν μια σειρά εποχής και ένιωθα σαν να μπαίνω σε έναν διαφορετικό κόσμο. Σαν να μπαίνω σε χρονομηχανή. Ο σκηνοθέτης Κώστας Κουτσομύτης ήταν συγκλονιστικός και η Μαρία Καβογιάννη, με την οποία είχαμε την περισσότερη διάδραση, ήταν σαν μάνα μου. Ήταν στα παιδικά μου μάτια εξαιρετικό όλο αυτό. Να βλέπω άμαξες, άλογα, ήταν όλα πρωτόγνωρα για μένα», είπε αρχικά η Μαρία Χάνου στο Gala και συνέχισε:


«Εγώ είμαι γέννημα θρέμμα της Καλλιθέας και δεν την αλλάζω με καμία άλλη περιοχή γιατί είναι σαν να είμαι κέντρο - απόκεντρο. Έχει ωραία αγορά. Και οι ρίζες μου είναι καθαρά ελληνικές. Το Πήλιο είναι η καταγωγή του πατέρα μου και η μαμά μου είναι Πόντια. Αλλά επειδή η επιδερμίδα μου είναι πιο σκούρα παραπέμπω σε κάτι πιο έθνικ, μου το λένε όλοι και μου αρέσει. Το μόνο που δεν μου άρεσε παλιά ήταν η ελιά, αλλά πλέον αρχίζω να αγαπώ και αυτό το χαρακτηριστικό μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved