Άννα Βίσση: Τα λόγια που είπε στην Josephine και την συγκίνησε (Video)
Showbiz

Άννα Βίσση: Τα λόγια που είπε στην Josephine και την συγκίνησε (Video)

Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή είχε το βράδυ της Τρίτης η Josephine, καθώς η σπουδαία Άννα Βίσση την ανέβασε στη σκηνή της συναυλίας της και μίλησε για εκείνη με τα καλύτερα λόγια.

Λίγο αφότου απέσπασε δύο βραβεία στα φετινά Mad VMA (καλύτερο video pop για το «Εγώ» και καλύτερο ντουέτο για το «Fimi» με τον Mad Clip) κι ενώ το album «100%» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του μετρώντας εκατομμύρια streams και YouTube views, το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας βρέθηκε στη sold out συναυλία της Άννας Βίσση στο θέατρο «Άλσος» για να διασκεδάσει με φιλικά πρόσωπα και συνεργάτες από την Panik Records.

Η «απόλυτη Ελληνίδα star» κάλεσε την Josephine στη σκηνή και, μεταξύ άλλων, είπε: «ένα ειλικρινές χειροκρότημα γιατί είναι πραγματικά ταλαντούχα. Κυκλοφορούν παρά πολλά νέα παιδιά κι είναι ωραίο αυτό, αλλά αυτό το κορίτσι ξεχωρίζει. Είναι φωνάρα και καλλιτεχνάρα και ξέρω ότι θέλει να κάνει κι άλλα πράγματα, έχουμε μιλήσει κάποιες φορές. Αυτό που ήδη κάνεις είναι πάρα πολύ ωραίο. Και μπράβο σου! Συγχαρητήρια».

Η Josephine, φανερά συγκινημένη, ευχαρίστησε την Άννα Βίσση για τα λόγια της, με το κοινό να την χειροκροτεί.


Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved