Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz – Αυτή είναι η αναγγελία γάμου του ζευγαριού!
Showbiz

Λαμπερός γάμος στην ελληνική showbiz – Αυτή είναι η αναγγελία γάμου του ζευγαριού!

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz παντρεύονται σε λίγες μέρες στην Μύκονο!

Το ζευγάρι ήδη έχει δημοσιεύσει στην εφημερίδα Δημοκρατία, την αναγγελία γάμου του!

Και μπορεί να ανέβαλαν τον γάμο τους λόγω της πανδημίας την περασμένη χρονιά, όμως σε λίγες μέρες θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο στο Νησί των Ανέμων.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στις 17 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη στο Δημαρχείο της Μυκόνου! Το ζευγάρι θα παντρέψει ο Δήμαρχος κ. Κούκας και μάρτυρες θα είναι ο επιχειρηματίας Δημήτρης Θεοδώρου και η Βουλευτής Κατερίνα Μονογιού που θα είναι και κουμπάροι στον θρησκευτικό γάμο του ζευγαριού που θα γίνει του χρόνου το καλοκαίρι στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο!

Ο λόγος για τον… Γρηγόρη Μπιθικώτση και την αγαπημένη του Ελένη Τσιριγκάκη που παντρεύονται με πολιτικό γάμο.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ήδη είναι στο νησί, αφού την Κυριακή 18 Ιουλίου, θα κάνει την έναρξη της καλοκαιρινής του περιοδείας από τη Μύκονο, σε μία μοναδική συναυλία, στο θέατρο Λάκκας, όπου θα έχει την ευκαιρία να ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του πατέρα του, πολλά όμορφα τραγούδια, αλλά και το νέο του τραγούδι, μία άκρως συγκινητική επανεκτέλεση, του «Σε τούτο το στενό», που ερμήνευσε ο πατέρας του πριν από 62 χρόνια ,που κυκλοφόρησε από την Aspect4music.

Η αναγγελία αναφέρει: «Ο Μπιθικώτσης Γρηγόριος του Γρηγορίου και της Μεταξίας το γένος Κονταξή που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Πεντέλη και η Τσιριγκάκη Ελένη του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Μάρκαρη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στην Μύκονο»!

Δείτε την αναγγελία του ζευγαριού παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved