Έχεις δει την Εβελίνα Παπούλια με μπικίνι; Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο! (Photos)
Showbiz

Έχεις δει την Εβελίνα Παπούλια με μπικίνι; Το κορμί της είναι αψεγάδιαστο! (Photos)

Η Εβελίνα Παπούλια έκανε την έκπληξη πρόσφατα και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του καλοκαιριού με μαγιό μπικίνι.

Η όμορφη ηθοποιός, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία την είδαμε να ποζάρει με κόκκινο μπικίνι και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, λόγω του καλλίγραμμου κορμιού της.

Η Εβελίνα Παπούλια προσέχει πολύ τόσο τη διατροφή της όσο και το σώμα της κάνοντας γυμναστική και αυτό είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τη φωτογραφία που η ίδια πόσταρε στα social media.

Να θυμίσουμε πως «Ο κορονοϊός μου άνοιξε καινούργιους δρόμους, αλλά είναι σαν να έχει σταματήσει ο χρόνος» είχε σχολιάσει πρόσφατα η ίδια στην εκπομπή του ALPHA, Μεσάνυχτα, για την περίοδο που διανύαμε, τονίζοντας ότι στο πρώτο lockdown ξεκουραζόταν πραγματικά πολύ και έκανε στον ελεύθερο χρόνο όσα δεν προλάβαινε να κάνει και είχε συνεχίσει λέγοντας:
«Νιώθω ότι ο σύντροφός μου δεν έχει κανένα ελάττωμα. Νιώθω κοντά του μεγάλη ασφάλεια. Είναι ένας αυτόφωτος άνθρωπος και αυτό για μένα είναι πολύ πιο σημαντικό. Οι προηγούμενες σχέσεις μου δεν ήταν έτσι. Δεν έχω το άγχος πια. Είναι πάρα πολύ δοτικός. Είναι για μένα η απόλυτη σχέση. Έχω καλυφθεί απόλυτα. Δεν θα ήθελα κάτι άλλο στη ζωή μου».

Δες την να ποζάρει με μπικίνι στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved