Βάνα Μπάρμπα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της! Γίνεται 18 χρονών!
Showbiz

Βάνα Μπάρμπα: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της! Γίνεται 18 χρονών!

Μία περήφανη και ευτυχισμένη μαμά είναι η Βάνα Μπάρμπα και έχει κάθε λόγο να νιώθει έτσι αφού η κόρη της Φαίδρα είναι ό,τι πολυτιμότερο έχει αποκτήσει στη ζωή της όπως η ίδια έχει τονίσει πολλές φορές σε συνεντεύξεις της. 

Η νεαρή δεσποινίδα σήμερα έχει γενέθλια, γίνεται 18 ετών, ενηλικιώνεται και η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αλλά και συγκινημένη. Μάλιστα, η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να ευχηθεί δημόσια στην κόρη της για τα γενέθλιά της, γράφοντας στο facebook ένα πολύ τρυφερό μήνυμά για εκείνη:

«Σαν σήμερα γεννήθηκες, πριν από 18 χρόνια… Με ρώτησες όταν λίγο μεγάλωσες “ποιο είναι για σένα το πιο σπουδαίο κατόρθωμα στη ζωή μαμά” σου απάντησα “Η ΑΓΑΠΗ” και συνέχισες “μα πως ξέρει κάποιος αν μπορεί ν’ αγαπά;” Δεν απάντησα… δεν ήξερα τι να πω.

Όμως σήμερα θα σου πω πως έμαθα να αγαπάω μέσα από σένα. Από την πρώτη μας μάτια, από το άγγιγμα μας, η αγάπη διώχνει τον φόβο. Γι’ αυτό είναι σημαντική. Χρόνια σου πολλά κόρη μου, πάντα θα είμαι εκεί να πιάνουμε το χέρι ή μια της άλλης και να λέμε “Για πάντα μαζί”».

Να θυμίσουμε ότι η Φαίδρα σπουδάζει και κατά καιρούς έχει δεχτεί να κάνει κάποιες επιλεκτικές δουλειές στον κόσμο του μόντελινγκ, έχοντας πάντα την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη από τη μητέρα της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved