Άννα Πρέλεβιτς: «Νιώθω πιο ήρεμη από ποτέ και έχω αποφασίσει ότι θα κυνηγήσω τα όνειρα μου»
Showbiz

Άννα Πρέλεβιτς: «Νιώθω πιο ήρεμη από ποτέ και έχω αποφασίσει ότι θα κυνηγήσω τα όνειρα μου»

Η Άννα Πρέλεβιτς είναι ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα και στόχους.

Το μοντέλο, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις ευκαιρίες που δίνει στους ανθρώπους, για την αγαπημένη της συνήθεια στο σούπερ μάρκετ αλλά και για τη χρονιά που δε θα ξεχάσει.

Τα τελευταία χρόνια, όταν δυσκολεύομαι να βρω απαντήσεις στο πώς είναι καλύτερο να δράσω σε καταστάσεις και με ανθρώπους, φαντάζομαι ότι καλούμαι να δώσω συμβουλή για το θέμα σε έναν άνθρωπο που αγαπάω. Με αυτόν τον τρόπο συνήθως βρίσκω την απάντηση που δεν έβλεπα!

Έχει τύχει να μαγειρέψω για το αγόρι μιας φίλης μου και να του πούμε ψέματα ότι μαγείρεψε η φίλη μου. Το αγαπημένο μου γλυκό είναι η πορτοκαλόπιτα.

Δύσκολα βγάζω ανθρώπους από τη ζωή μου. Δίνω ευκαιρίες σε λάθη τους. Οταν όμως αποφασίζω να βγάλω κάποιον από τη ζωή μου, κάνω delete και εξαφανίζομαι.

Στο σούπερ μάρκετ μπορεί να κάτσω ένα τέταρτο και να μυρίζω όλα τα μαλακτικά και τα αφρόλουτρα μέχρι να καταλήξω σε νέο άρωμα. Είναι αγαπημένη συνήθεια!

Φοβάμαι τον πόνο όσο τίποτα. Ακόμα και εξετάσεις αίματος κάνω ύστερα από πολλές πολλές βαθιές αναπνοές.

Στο Πανεπιστήμιο ήμουν απίστευτο σπασικλάκι, σε αντίθεση με το σχολείο, που ήμουν απλώς μια καλή μαθήτρια. Συνήθως αγοράζω 2-3 βιβλία μαζί. Είμαι book junkie.

Οσο κι αν ακούγεται περίεργο η προηγούμενη χρονιά ήταν από τις ωραιότερες της ζωής μου. Αν και ήταν πολύ δύσκολη για όλους, λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε, ανακάλυψα νέες πτυχές του εαυτού μου. Αγάπησα τον εαυτό μου πραγματικά. Νιώθω πιο ήρεμη από ποτέ και έχω αποφασίσει ότι θα κυνηγήσω τα όνειρα μου no matter what.

Άλλη μια χρονιά που δεν θα ξεχάσω είναι το 2010, όταν ήμουν στο τρίτο έτος στο πανεπιστήμιο στο Λονδίνο και ήρθε και η αδελφή μου η Τέα ως πρωτοετής. Εκτός από αδελφές, είμαστε και κολλητές, οπότε περάσαμε μαγικές στιγμές!

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved