Η Τζούλια Νόβα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια! Η πρώτη κοινή φωτό στο instagram!
Showbiz

Η Τζούλια Νόβα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια! Η πρώτη κοινή φωτό στο instagram!

Μετά τον θορυβώδη χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, η Τζούλια Νόβα φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του νέου της συντρόφου, ονόματι Μιχάλη. 

Η όμορφη παρουσιάστρια και πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης δεν είχε κρύψει ότι είναι ξανά σε σχέση.

Μάλιστα σε δηλώσεις της είχε αποκαλύψει μεταξύ άλλων:

«Είναι αλήθεια, υπάρχει ένα νέο πρόσωπο στην προσωπική μου ζωή. Ο Μιχάλης. Η σχέση είναι πρόσφατη, θα δείξει πως θα πάει. Σου είχα πει ότι γενικότερα κάτι υπήρχε στη ζωή μου. Μόνη μου σίγουρα δε θα καθόμουν. Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάναμε παρέα πριν, αλλά ήταν ο άνθρωπος που μετά τον χωρισμό και όταν χώριζα, με στήριζε πάρα πολύ φιλικά. Η σχέση μάς βγήκε μετά. Δε μου είχε ξανατύχει, αλλά όταν βλέπεις ότι με έναν άνθρωπο ταιριάζεις, γιατί με τον Μιχάλη ταιριάζαμε στα χόμπι μας και στα θέλω μας – και γενικότερα στην παρέα δέσαμε και από την αρχή πάρα πολύ και μετά τα πράγματα είναι απρόβλεπτα και ξαφνικά προκύπτουν και γίνονται».

Σήμερα φαίνεται πως είχε έρθει και η στιγμή για να ανεβάσει και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία στο instagram. Ένα στιγμιότυπο που πράγματι αποπνέει ευτυχία, έρωτα και πολύ ενθουσιασμό σε ένα άκρως ρομαντικό καλοκαιρινό φόντο. Στη φωτογραφία απεικονίζεται η Τζούλια Νόβα να έχει παραδοθεί στην αγκαλιά του αγαπημένου της και να γελάει με την ψυχή της, αντιπροσωπευτική πόζα για την ευτυχία που βιώνει σε προσωπικό επίπεδο. Όσο για τον νεαρό Μιχάλη που τής έχει κλέψει την καρδιά, το πρόσωπό του δεν φαίνεται καλά, όμως who cares όταν η Τζούλια είναι τόσο ευτυχισμένη στην αγκαλιά του; Δείτε το εν λόγω στιγμιότυπο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved