Ευγενία Παναγοπούλου: «Στην καραντίνα ζορίστηκα αλλά τελικά μου έκανε καλό»
Showbiz

Ευγενία Παναγοπούλου: «Στην καραντίνα ζορίστηκα αλλά τελικά μου έκανε καλό»

Η Ευγενία Παναγοπούλου θέλει πολύ να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και έχει πολλά καλλιτεχνικά όνειρα.

Την γνωρίσαμε μέσα από το πολύ επιτυχημένο σίριαλ «Η ζωή της άλλης».Έκτοτε έχει συμμετάσχει σε τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις. Σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλα.

Απέχεις αρκετό καιρό από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Είναι επιλογή σου;

Δύο χρόνια δεν έχω κάνει τηλεόραση. Δεν σου κρύβω ότι μου έχει φανεί αιώνας. Τον πρώτο χρόνο ήταν επιλογή μου γιατί συμμετείχα σε δυο θεατρικές παραστάσεις (μια παιδική και μια βραδινή), οπότε συνέβη συνειδητά η απουσία. Τον δεύτερο χρόνο, που είχαμε το δεύτερο lockdown, δεν προέκυψε κάτι.

Έχεις συμμετάσχει σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Ξεχωρίζει κάποια συνεργασία;

Νιώθω πολύ υπερήφανη κοιτάζοντας πίσω είναι η αλήθεια. Σίγουρα ξεχωρίζω τη «Ζωή της άλλης». Η Ντορίτα (ο ρόλος που υποδυόμουν εκεί) ήταν και παραμένει ένας ρόλος που λάτρεψα και έδωσα όλο μου το είναι. Πάντα θα ψάχνω αφορμές για να λέω ευχαριστώ στον Δημήτρη Αρβανίτη που με διάλεξε. Όμως ξεχωρίζω και μια άλλη μου τηλεοπτική δουλειά που αγάπησα λόγω των συνεργατών, που ήταν «Ο ψεύτης Παππούς» της Άλκης Ζέη σε σκηνοθεσία του κ. Νίκου Καβουκίδη.

Πώς διαχειρίστηκες τον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας;

Οφείλω να παραδεχτώ ότι αρχικά ζορίστηκα. Στην πορεία όμως, άρχισα να βρίσκω τους ρυθμούς μου και να μάθω επιτέλους να απολαμβάνω. Προσωπικά μου έκανε πάρα πολύ καλό και μη σου πω ότι το είχα και ανάγκη, είπε η Ευγενία Παναγοπούλου στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved