Άγγελος Λάτσιος: Θέλει να περάσει το πιο αξέχαστο καλοκαίρι του πριν φύγει για Λονδίνο!
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Θέλει να περάσει το πιο αξέχαστο καλοκαίρι του πριν φύγει για Λονδίνο!

Ο Άγγελος Λάτσιος, σε λίγες εβδομάδες ετοιμάζεται να φύγει για το Λονδίνο, καθώς εκεί θα κάνει τις σπουδές του όπως αποφάσισε η οικογένεια του αλλά και ο ίδιος.

Πλέον, η σχέση του με τη μητέρα του φαίνεται ότι έχει αποκατασταθεί πλήρως, γι’ αυτό και ο νεαρός αποφάσισε να πάει για λίγες μέρες στα Άχλα και να απολαύσει ένα μέρος των διακοπών του μαζί της, πριν φύγει με τους φίλους του για τα νησιά και μετά μόνος του για την Αγγλία.

«Πριν λίγα χρόνια σκαρφάλωνε στα πλατάνια και τον κυνηγούσα να κατέβει, τώρα πίνουμε μαζί τον πρωινό μας καφέ! Καλημέρα, ένα υπέροχο τριήμερο ξεκινάει» έγραψε η Ελένη στις φωτογραφίες που πόσταρε με τον Άγγελο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η παρουσιάστρια αν και ξέρει ότι πρέπει να τον αφήσει να ανοίξει τα φτερά του είναι αρκετά ανήσυχη και στενοχωρημένη που ο Άγγελος θα είναι μακριά της. Του έχει όμως απόλυτη εμπιστοσύνη, ιδιαίτερα τώρα που οι δύο τους έχουν κάνει άπειρες συζητήσεις και έχουν λύσει σε μεγάλο βαθμό τα όποια θέματα προέκυψαν ανάμεσά τους.

Για ένα διάστημα ο Άγγελος είχε φύγει, μάλιστα, από το σπίτι της παρουσιάστριας και του Ματέο Παντζόπουλου, στα Μελίσσια και είχε πάει να μείνει με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, στην Κηφισιά. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πλέον ο Άγγελος χαμογελάει στην αγκαλιά της Ελένης, κοιτώντας χαμογελαστός το μέλλον.

Πηγή Ciao

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved