Κατερίνα Δαλάκα: Ποζάρει με μπικίνι και... δεν μας θυμίζει το κορίτσι του survivor!
Showbiz

Κατερίνα Δαλάκα: Ποζάρει με μπικίνι και... δεν μας θυμίζει το κορίτσι του survivor!

 Η Κατερίνα Δαλάκα δημοσίευσε φωτογραφία της με μπικίνι και «μείναμε άφωνοι» με το καλογυμνασμένο κορμί της!

Δυναμική γυναίκα και αφοσιωμένη στις αποφάσεις και τις επιλογές της, και η μοναδική γυναίκα νικήτρια Survivor στην Ελλάδα είναι από τους ανθρώπους που όταν έχουν έναν στόχο, δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο.

Η Κατερίνα Δαλάκα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι, που παρόλο που έχουν ακουστεί διάφορες φήμες για την προσωπική της ζωή, ποτέ δεν έχει απαντήσει…

Η μόνη φορά που την ακούσαμε να μιλά για την προσωπική της ζωή είναι στην εκπομπή που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας και είχε μιλήσει για τον Δημήτρη Φιντιρίκο και είχε πει μεταξύ άλλων: «Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες τώρα.»!

Όσο για το στυλ της; Η ίδια επιλέγει -ακόμα και στην καθημερινότητά της- σχεδόν πάντα αθλητικό ή -στην καλύτερη περίπτωση- casual look. Έτσι και αλλιώς δεν μας έχει συνηθίσει σε... φαντασμαγορικές εμφανίσεις με καλά φορέματα και αμπιγιέ επιλογές.

Παρ' όλα αυτά, αν το καλοσκεφτεί κανείς, θα διαπιστώσει πως δεν την έχουμε δει πολλές φορές με μπικίνι. Μπορεί να γνωρίζουμε άπαντες πως διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ και του αθλητικού χώρου, όμως ποιος θυμάται την τελευταία φορά που την είδαμε με μπικίνι;

Η ίδια πάντως, φρόντισε να μας... χαρίσει αυτή την όμορφη και άκρως θηλυκή πλευρά του εαυτού της. Δείτε την παρακάτω και σίγουρα δεν θα σας θυμίσει σε τίποτα εκείνο το κορίτσι του survivor!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved