Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες της με μαγιό 22 μέρες μετά τη γέννα είναι το κάτι άλλο!
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Οι φωτογραφίες της με μαγιό 22 μέρες μετά τη γέννα είναι το κάτι άλλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με μαγιό 22 μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και μας δείχνει πως είναι πραγματικά το σώμα της!

Η ηθοποιός μέσα σε λίγες μέρες έχει καταφέρει να επανέλθει στη φόρμα της και μας άφησε άναυδους…

Η ηθοποιός σε 22 μέρες μετά τον τοκετό έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα και άλλοτε ποζάρει με μπικίνι και άλλοτε με ολόσωμο μαγιό και μας εκπλήσσει!

Η Αθηνά Οικονομάκου πρόσφατα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι κάτι το οποίο μας ανακοίνωσε και μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media...

«9/6/2021 μπήκε στη ζωή μας η μικρή μας νεράιδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους μέσα από την καρδιά μου για τις χιλιάδες ευχές και τα υπέροχα μηνύματα που μου έχετε στείλει ❤️. Μα πάνω απ´ολα θέλω να ευχαριστήσω τον φανταστικό γιατρό μου @drliakakos για την μοναδική εμπειρία τοκετού που είχα, την υπέροχη μαία μου Πασχαλιά Γρίβα για την πολύτιμη βοήθειά της & την μαιευτική κλινική Γαία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για την αμέριστη φροντίδα και προσοχή

(p.s. Πάλι την πιθανή ημέρα τοκετού γέννησα)», ήταν τα λόγια της κάτω από την πρώτη της ανάρτηση κατά την αναχώρησή της από το μαιευτήριο.

Η Αθηνά Οικονομάκου πια ακολουθεί ένα διαφορετικό πρόγραμμα στην καθημερινότητά της με τα δυο της παιδιά. Η ηθοποιός μάλιστα δεν φαίνεται να πήρε αρκετά κιλάκια, κάτι που θα σχολιάσουν και οι followers της στο instagram.

Η Αθηνά φόρεσε το μαγιό της και πήγε παραλία 22 ημέρες μετά τη γέννηση της κορούλας της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved