Survivor: Καρολίνα: Λίγο πριν τον τελικό μιλάει για όλους «έξω από τα δόντια»!
Showbiz

Survivor: Καρολίνα: Λίγο πριν τον τελικό μιλάει για όλους «έξω από τα δόντια»!

Survivor: Η Καρολίνα Καλύβα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Σε βλέπαμε τις περισσότερες φορές να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Υπήρχε συμπαίκτης ή ή αντίπαλος που μπορούσε να σε βγάλει έξω από ρούχα σου;

Γενικά, είναι πολύ δύσκολο να με βγάλεις εκτός εαυτού. Αυτό έγινε όταν είδα ότι η ομάδα μου δεν μπορούσε να δικαιωθεί. Πάλεψα μόνο για το δίκαιο. Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να με θυμώσει αυτά που έκανε στον αγώνα, δηλαδή που δεν αγωνιζόταν. Μπορεί να γελάμε τώρα, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όταν όλη η ομάδα είχαμε βγει νοκ άουτ, όλοι είχαμε τραυματιστεί αλλά συνεχίζαμε να παλεύουμε και την ίδια στιγμή ο Ντάφι απλώς αποφάσιζε στη μέση του παιχνιδιού να πει «δεν μπορώ να παίξω». Γι' αυτό και έλεγα ότι πατούσε επί πτωμάτων.

Ένας άλλος παίκτης που συγκέντρωσε πολλά πυρά ήταν ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος φαινόταν να έχει «διαβάσει» πολύ το παιχνίδι.

Η διαφορά μεταξύ τους ήταν ότι ο Αλέξης δεν έκρυβε αυτό που έκανε, το ξέραμε όλοι ότι λειτουργούσε βάσει στρατηγικής. Για εμένα, αυτό τον τιμά, ήταν αληθινό. Άσχετο αν προκαλούσε πολύ έντονες καταστάσεις και πίκρανε αρκετούς με τη συμπεριφορά του. Τουλάχιστον ήξερες ότι είναι αυτός και δεν αλλάζει.

Παρ' έλα αυτά, ο Ηλίας κάποια στιγμή λύγισε με όσα του έλεγε. Τι του είπες για να τον βοηθήσεις;

Με τον Ηλία είχαμε ένα δικό μας κώδικα με μερικές μόνο κουβέντες που ανταλλάζαμε, έπαιρνε ώθηση ο ένας από τον άλλο. Οπότε, στο θέμα του Παππά, το ξέσπασμα του κράτησε μόνο ένα απόγευμα. Καθίσαμε, τα είπαμε και αμέσως κατάλαβε και πήρε τα πάνω του.

Τον είδαμε πάλι να λυγίζει όταν έχασε τον τελευταίο αγώνα ασυλία$ του παιχνιδιού από τον Σάκη...

Ο Σάκης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του «Survivor». Ξέρω ότι ψυχολογικά ο Ηλίας δεν ήταν καλά καιρό τώρα. Και όλοι μας έτσι ήμαστε... Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ο Ηλίας δεν είναι καλός παίκτης. Όταν λέγαμε ότι το παιχνίδι είναι ψυχολογικό, αυτό εννοούσαμε. Δεν έχει να κάνει με το πόσο καλός είσαι αγωνιστικά, αλλά με το πόσο ισορροπημένος μπορείς να κρατηθείς ψυχολογικά. Κι αυτό είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύω πως με την αποχώρηση μου ο Ηλίας έπεσε. Είχαμε δεθεί από την, αρχή, είναι αδελφός μου.

Η αντίδραση του Ηλία και των υπολοίπων μετά την αποχώρηση σου σχολιάστηκε από τον Σάκη.

Αυτά ήταν πικρόχολα σχόλια. Αν μπορούσα να ζητήσω ένα πράγμα από τα παιδιά, θα ήθελα να είναι γεμάτα χαρά και ενέργεια και να κοιτούν την επόμενη μέρα, που αναμενόταν τρομερά δύσκολη. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να με «θρηνήσουν». Τους είπα να χαμογελούν γιατί έμενε λίγος καιρός για το τέλος. Έφευγα εκείνη τη στιγμή, δεν έφυγα . για πάντα. Δεν ήθελα εγώ να τους βλέπω να κλαίνε. Ήθελα να τους βλέπω γεμάτους χαρά, να βγαίνουν στον αγώνα και να τα δίνουν όλα. Αλλά ακόμα και αυτό αμφισβητήθηκε. Άσε να ξέρω εγώ τι είναι καλό για την Καρολίνα.

Τι θέλεις να δεις σε ημιτελικό και τελικό;

Ήθελα να είναι και τα τρία αγόρια στον ημιτελικό, ο Ηλίας, ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος, αλλά δεν ήθελα και να αποχωρήσει η Μαριαλένα. Είναι πολύ καλή παίκτρια, είναι αγωνίστρια. Και έχω πει ότι μόνη της, ως άτομο, μου προκαλεί μεγάλο θαυμασμό. Αλλά δεν ήταν μόνη της, ως άτομο. Αυτή είναι η αλήθεια.

Εννοείς ότι από κάποιο σημείο και μετά ταυτίστηκε με τον Σάκη;

Ναι. Γι' αυτό και είχα πει ότι ο θαυμασμός μου θα ήταν μεγαλύτερος αν δεν υπήρχε αυτή η ταύτιση.

Πηγή: 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved