7 αλήθειες διάσημων Ελλήνων Celebrities που έχουν δηλώσει στο παρελθόν!
Showbiz

7 αλήθειες διάσημων Ελλήνων Celebrities που έχουν δηλώσει στο παρελθόν!

Έλληνες Celebtrities: Όταν τους πιάνει η ειλικρίνεια και έχουν εξομολογητική διάθεση είναι κάτι παραπάνω από απολαυστικοί! 6 + 1 αλήθειες από διάσημους Έλληνες.

Δείτε τις 7 αλήθειες διάσημων Ελλήνων Celebrities που έχουν δηλώσει στο παρελθόν!

Ιωάννα Μαλέσκου:

«Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μην μου πάρει την θέση η νικήτρια του Big Brother. Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μην με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Και αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και όπου κλείδωσα. Ζήτησα από την μητέρα μου να μην μου στέλνει ότι γράφεται. Όσο και αν την λατρεύω της είπα για ό,τι διαβάζει για μένα στο διαδίκτυο».

Μπέσυ Αργυράκη:

«Όταν τραγουδούσα στην Αυστραλία ένας θαυμαστής μου, που ποτέ δεν εμφανίστηκε μου έστειλε στο καμαρίνι ένα περιδέραιο το οποίο ήταν φτιαγμένο από μεγάλα μπριγιάν. Ένα πανάκριβο κόσμημα! Έπειτα όμως εγώ δεν έδινα σημασία σε αυτά το έβαλα μέσα σε ένα τσαντάκι με τα υπόλοιπα κοσμήματα μου και το γυρόφερνα. Και κάποια στιγμή που μπήκα σε ένα ταξί και μάλιστα ο ταξιτζής μας έλεγε ότι έχει τέσσερα παιδιά και δεν μπορεί να τα θρέψει, κατέβηκα και ξέχασα το τσαντάκι. Δεν ξέρω πόσο εύκολα μεγάλωνα μετά τα παιδιά του με αυτό το τσαντάκι-θησαυρό που έχασα. Δεν έδινα έμφαση και σημασία στα υλικά αγαθά».

Πάνος Ιωαννίδης:

«Πουλούσα κάτι κοσμήματα. Ήρθε ένας αστυνομικός και μου λέει "τι κάνεις εδώ;". Του είπα ότι πουλάω κοσμήματα. "Έλα μαζί μου μέσα, δεν έχει άδεια", μου είπε. Πολλά χρόνια πριν ήμουν σε νησιά και δούλευα ως "κράχτης". Για αυτό τον λόγο πολλές φορές με είχαν μαζέψει. Γενικότερα είχα μπει στο κρατητήριο για πολλούς λόγους: ή μια ήταν επειδή ήμουν κράχτης σε ένα μπαρ και έφερνα τουρίστες και .οι άλλες επειδή πουλούσα τα κοσμήματα».

Χρύσα Ρώπα:

Ήμουν με έναν πάρα πολύ πλούσιο άνθρωπο, όπου, παρότι όλα οδηγούσαν στον χωρισμό, μετά δεν ήθελε να χωρίσουμε. Υπάρχουν αυτά τα ζευγάρια τα οποία δεν θα χωρίσουν ποτέ, γιατί πώς να φύγει αφού έχει όλες τις ανέσεις, τα εξοχικά στο νησί, στο βουνό, τα αμάξια, ταξίδια, την ντουλάπα. Εγώ πήρα τα βιβλία μου πήρα το παιδί μου και έφυγα. Δεν θέλω τίποτα. Εγώ αυτό που θέλω είναι γαλήνη, να φάω γλυκό ψωμί. Μπορώ; Μπορώ! Είμαι στα ενοίκια και πολύ καλά κάνω. Δεν μετάνιωσα ποτέ».

Βάνα Μπάρμπα:

«Όταν βγήκε ή Κορινθίου που ήταν ένα αστέρι, λέω "αμάν, πάει πια! Κάηκα"! Την οποία Μαρία την αγαπάω και είναι εξαιρετικό πλάσμα. Είμαστε και οι δυο αγαπημένες πολύ. Όταν πρωτοβγήκε με είχε πιάσει ή καρδιά μου! Λέω, πάει, καταστράφηκα".

Γιώργος Παρτσαλάκης:

«Έπαιζα οτιδήποτε σε επίπεδο τζόγου. Είχα ξεκινήσει από ιππόδρομο, στο προπό, διάφορα. Χόντρυνε πολύ, έπαιξα πολλά χρήματα και έχασα. Για να σταματήσω τον τζόγο με βοήθησε ένας άνθρωπος πάρα πολύ και του χρωτάω μεγάλη ευγνωμοσύνη, είναι ένας θεατρικός επιχειρηματίας. Έκανα ένα δυο πισωγυρίσματα αλλά κάποια στιγμή κατάφερα και το έκλεισα αυτό το θέμα».

Πρίγκιπας Χάρι:

«Κάθε φορά που έπρεπε να βάλω κοστούμι και γραβάτα για να παίξω τον ρόλο μου και να έχω το σωστό "προσωπείο" κοιταζόμουν στον καθρέφτη και έλεγα "πάμε". Αλλά ακόμα και πριν βγω από το σπίτι λουζόμουν στον ιδρώτα, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, ένιωθα πανικό. Ήμουν πρόθυμος να πιω, ήμουν πρόθυμος να πάρω ναρκωτικά ήμουν πρόθυμος να κάνω πράγματα που θα με έκαναν να νιώθω λιγότερο άσχημα από όσο αισθανόμουν».

Πηγή: Περιοδικό Full Life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved