Σμύρνη μου αγαπημένη: Ντενίση για Βουτσά: «Μου λείπει πολύ! Ήμασταν τόσα χρόνια στην παράσταση»
Showbiz

Σμύρνη μου αγαπημένη: Ντενίση για Βουτσά: «Μου λείπει πολύ! Ήμασταν τόσα χρόνια στην παράσταση»

Σμύρνη μου αγαπημένη: Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός και παραγωγός, Μιμή Ντενίση, μας αποκαλύπτει ότι δεν αποκλείεται να δούμε την υπέροχη ιστορία της όχι μόνο στη μεγάλη οθόνη, αλλά και στη μικρή!

«Ήδη έχουμε γυρίσει παραπάνω ώρες από τις 2,5 μιας ταινίας. Υπάρχουν πολλές σκηνές και πολύς διάλογος, τα κρατάμε, και αν τα καταφέρουμε και φτάσουμε σε κάποια συμφωνία, τότε θα κάνουμε 5-6 επεισόδια για την τηλεόραση. Επίσης, υπάρχουν σχέδια για τη συνέχεια της ταινίας, όπως συνέβη και στο θεατρικό», είπε η Μιμή Ντενίση στη πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε.

Ποια είναι η Φιλιώ;

«Για μένα, η Φιλιώ είναι η ίδια η Σμύρνη. Ένα σύμβολο. Είναι μια γυναίκα που αγαπάει, προστατεύει την οικογένεια της, ονειρεύεται, χαίρεται, κλαίει, μαγειρεύει, χορεύει, καταστρέφεται, χάνει τα πάντα. Στην ουσία είναι η Σμύρνη. Μία αρχόντισσα που χάνει τα πάντα και γίνεται πρόσφυγας».

Πόσο μακριά θα ταξιδέψει η ταινία;

«Αυτή τη στιγμή δεν ζούμε στην προσδοκία, αλλά με την αγωνία να πάνε όλα καλά. Η ταινία θα πάει τόσο μακριά όσο καλά θα την κάνουμε. Εμείς θέλουμε να ταξιδέψει καστ, ωραίο θέμα, καθώς δεν θίγεται μόνο το θέμα της Σμύρνης, αλλά και το σύγχρονο προσφυγικό. Άρα είναι ζήτημα πανανθρώπινο, παγκόσμιο...».

Το νόημα της;

«Δεν είναι μόνο ότι εμείς οι Έλληνες θέλουμε να μάθουμε την ιστορία της Μικρασίας, κυρίως είναι ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να γίνει, δεδομένων των συνθηκών, πρόσφυγας, μετανάστης, άπατρις, να τα χάσει όλα. Μη σνομπάρετε τις μειονότητες και το τι γίνεται γύρω μας, γιατί όλοι μπορούμε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση. Αυτό λέει η ταινία. Η Συρία είναι μια άλλη Μικρασία».

Αντί του αξέχαστου Βουτσά, θα δούμε τον Γιάννη Βιογιατζή.

«Το ρόλο του ερμηνεύει πια ο Γιάννης Βογιατζής, παρ' όλα αυτά δεν μπορώ να μην το πω: μου λείπει πολύ ο Κώστας, ήμασταν τόσα χρόνια μαζί στην παράσταση. Νιώθω μεγάλη συγκίνηση».

Ο μεγαλύτερος φόβος σας;

«Δυσκολίες υπάρχουν πάντα. Τώρα είμαι άυπνη και, όλο αυτό το χρονικό διάστημα, έχω αγωνίες και ανασφάλειες, φόβο όμως δεν έχω. Δεν μπορείς να τολμάς κάτι αν έχεις φόβο. Για μένα, αυτή είναι λέξη άγνωστη!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved