Showbiz

Survivor: Δείτε τι έκανε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Survivor: Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μπορεί να μην έμεινε για πολύ καιρό στο ριάλιτι επιβίωσης και στον Άγιο Δομίνικο όμως άφησε το στίγμα της.

Η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι εκτός των άλλων είναι μια υπεύθυνη πολίτης.

Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες πριν τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, όπου και θα τηρηθούν αυστηρά μέτρα από όποιον βρεθεί στο live, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πήγε για να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Η ίδια μάλιστα πόσταρε και σχετικό βίντεο αλλά και φωτογραφικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού της.

Να της ευχηθούμε «καλή ανοσία».

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως στο πάρτι γενεθλίων του Τριαντάφυλλου είχε βρεθεί και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η οποία δήλωσε στο Πρωινό για την Ανθή Σαλαγκούδη:
«Είναι μια προσωπικότητα, μια οντότητα που δεν θέλω πραγματικά ούτε να την βλέπω ούτε να την ακούω γιατί ούτε το ηχόχρωμα της φωνής της μου αρέσει. Την γνωρίζετε. Πρέπει να το συλλαβίσω; Ξεκινά από άλφα και τελειώνει σε ήττα. Δεν υπάρχει κόντρα, δεν έχουμε τσακωθεί, υπάρχει μια εμπάθεια. Με έδιωξε από το παιχνίδι με τον δικό της μοναδικό τρόπο κι είχε εκπλαγεί κι η ίδια με τα μάτια της τα γουρλωτά. Αυτό το καρέ έχει μείνει στην ιστορία. Όχι φυσικά δεν χαιρετηθήκαμε και δεν μιλήσαμε.»!

Δείτε την στη gallery:


Δείτε το βίντεο:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved